INFORMARE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 iunie 2018


primită de la liderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Eugen Tomac (Grup PMP)

Liderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Eugen Tomac, a transmis, vineri, 22 iunie, o scrisoare de felicitare Excelenței Sale, domnul Mihael Zupanèiè, ambasadorul Republicii Slovenia la București, cu ocazia aniversării Zilei Naționale.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 iunie 2018


primită de la domnul deputat Gigel Sorinel Știrbu (Grup PNL)
România eșuată, cum să nu avem speranțe?

După ce Instanța supremă a pronunțat joi seara soluția în dosarul lui Liviu Dragnea, în care liderul PSD este acuzat de fapte de corupție, acesta fiind condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, premierul României, Viorica Dăncilă, a sărit imediat în apărarea domnului Dragnea, spunând că în România, care, să nu uităm, este condusă de ea și de PSD, justiția este arbitrară, nerecunoscând o decizie a instanței și astfel intrând în conflict cu instituțiile statului.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 iunie 2018


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, domnul deputat Vasile Daniel (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale alături de Human Catalyst - Asociația pentru Educație și Justiție Socială, organizeaza, luni, 25 iunie, între orele 11.00 -15.00 (sala Nicolae Bălcescu, nivel P), lansarea studiului „IRSE: Indicele de risc socio-educațional - fundament pentru politici responsabile, bazate pe date. Diagnoza echității în sistemul de educație 2016-2018”. Evenimentul este înscris în calendarul de activități organizate sub egida proiectului ”România Educată”.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 iunie 2018

primit de la Grupul parlamentar al USR
Mai mulți deputați USR vor susține vineri, 22 iunie, începând cu ora 13.00, declarații de presă (nivel 1M).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 iunie 2018


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
„Măsuri pentru creșterea numărului de tineri înscriși într-o formă de educație și pregătire“
Într-o întrebare adresată ministrului Educației Naționale, deputatul PNL Dumitru Oprea solicită planul de măsuri pentru creșterea numărului tinerilor români care parcurg un proces de educație și formare.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult