DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 noiembrie 2017


primită de la domnul deputat Costel Alexe (Grup PNL)
Nouă ne pasă, pentru că #MoldovaContează!

De câte ori nu auzim că “Guvernul a uitat de Iași, a uitat de Moldova!”? De prea multe ori privim cu invidie și resemnare către comunități mai mici, dar care primesc finanțare pentru diferite proiecte de investiție și facem apel la guvernanți să nu uite istoria Iașului, rolul Moldovei în dezvoltarea statului român modern și mai ales să respecte faptul că suntem o regiune cu peste 4 milioane de locuitori, cetățeni români cu aceleași drepturi!

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 noiembrie 2017


primită de la doamna deputat Mara-Daniela Calista (Grup PNL)
Sistemul de Pensii – încotro?

Ca reprezentant al Partidului Național Liberal, puternic implicată în Comisia de Muncă, susțin cu tărie un sistem de pensii sustenabil, bine structurat din punct de vedere social și economic. Seniorii noștri merită toata distincția și respectul cuvenit, cu atât mai mult nu merită să fie folosiți ca masă de manevră electorală. De aceea, salut și susțin orice decizie pozitivă legată de acest subiect, atâta timp cât nu aruncăm în vâltoarea politică sistemul de pensii, trăinicia acestuia pe termen lung și ciuntirea piloanelor (de pensii) doar pentru a corecta anumite cifre pe hârtie.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 noiembrie 2017


primit de la domnul deputat Marilen Pirtea (Grup PNL)
Centralizarea controlului politic asupra viitorului colos economic etatist, Fondul Suveran pentru Dezvoltare și Investiții

Modul în care a fost formulat de către parlamentarii inițiatori proiectul de lege pentru înființarea Fondului Suveran pentru Dezvoltare și Investiții SA, un colos economic etatist, este elocvent pentru viziunea centralistă și politizată prin care PSD încearcă să planifice o intervenție brutală în economie, mai ales prin intermediul celor mai profitabile și importante companii care au acționarul unic sau majoritar de stat.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 noiembrie 2017


primit de la doamna deputat Mara Mares (Grup PNL)
Liviu Pop i-ar obliga pe absolvenții de facultăți care au studiat la buget să muncească în România. În curând, de frica lui Soros, mă aștept să interzică studiile în străinătate

Deputatul PNL Mara Mareș, membru în comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, a atras atenția asupra faptului că ministrul Educației, Liviu Pop, ia în considerare un nou proiect aberant prin care ar limita extrem de mult opțiunile pentru viitorul profesional al tinerilor:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 noiembrie 2017


primit de la Grupul multisectorial de lucru pentru egalitatea de gen din cadrul Comisiei pentru politica externă

Pentru celebrarea zilei de 25 noiembrie, Ziua Internațională a Eliminării Violenței împotriva Femeilor și pentru marcarea celor 16 zile de acțiune dintre această dată, de 25 noiembrie, și până la data de 10 decembrie, Ziua Drepturilor Omului, Grupul multisectorial de lucru pentru egalitate de gen care funcționează în cadrul Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților a adoptat următoarea Rezoluție "Violența împotriva femeilor":

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult