Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2016 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 decembrie 2016 ora 14:00

3. Notificări din partea unor deputați privind starea de incompatibilitate în care se află la data intrării în exercițiul mandatului ( Eliza-Mădălina Peța, Lia-Olguța Vasilescu, Liviu Ioan Balint, Constantin Cătălin Zamfira, Robert Ionatan Sighiartău, Glad Aurel Varga, Mihaela Huncă, Marius Bodea, Adnagi Slavoliub)
la Comisia juridical,de disciplină și imunități, spre informare consultă

Notificări din partea unor deputați privind starea de incompatibilitate în care se află la data intrării în exercițiul mandatului ( Eliza-Mădălina Peța, Lia-Olguța Vasilescu, Liviu Ioan Balint, Constantin Cătălin Zamfira, Robert Ionatan Sighiartău, Glad Aurel Varga, Mihaela Huncă, Marius Bodea, Adnagi Slavoliub) Domnul Florin Iordache:

Avem notificări din partea unor deputați privind starea de incompatibilitate în care se află la data intrării în exercițiul mandatului: doamna Peța Eliza Mădălina - de la Dolj, doamna Vasilescu Lia Olguța - tot de la Dolj.

Avem o solicitare din partea domnului deputat Balint Liviu-Ioan - Sălaj, Zamfira Constantin Cătălin - de la Ilfov, de la Bistrița - Sigartău Robert-Ionatan, Varga Glad-Aurel - de la Arad, Mihaela Huncă - Botoșani, Bodea Marius - Iași.

Avem inclusiv ultima venită de la Uniunea Sârbilor: Adnagi Slavoliub.

Este în regulă.

Deci, eu vă propun ca toate aceste solicitări din partea colegilor noștri să fie înaintate Comisiei juridice, cu rugămintea: în termen, pentru că mâine după-amiază am stabilit că avem activitate în comisii. Comisia juridică, în cazul acestor colegi, să ne dea un punct de vedere astfel încât să ajungă la noi pentru primul Birou permanent. De acord?

Sunt observații? Nu.

Aprobat.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 14 decembrie 2018, 16:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro