Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2016 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 28 decembrie 2016 ora 9:30

3. Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților
aprobată. Comisia pentru buget,finanțe și bănci va lucra astăzi, 28.12.2016, în paralel cu plenul Camerei Deputaților consultă

Vorbitor: Nicolicea Eugen

Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților Domnul Eugen Nicolicea:

V-aș ruga să fiți de acord - pe lideri îi rog - cu modificarea ordinii de zi și a programului de lucru, în sensul ca în programul de lucru astăzi să avem inclusiv vot final și mâine să rămânem doar cu comisii.

În legătură cu ordinea de zi.

.............................
Domnul Eugen Nicolicea:

Înscrierea pe ordinea de zi, sub rezerva primirii raportului, a PLx 473/2016 și, totodată, activitatea Comisiei pentru buget să se desfășoare simultan cu plenul ca să facă acest raport. PLx 473/2016 se referă la taxe.

.............................
Domnul Eugen Nicolicea:

Da. Aș mai dori să introducem pe ordinea de zi PLx 510/2016, care se referă la finanțarea partidelor politice, mai precis la campania electorală. Ordonanța este în vigoare, produce efecte, deci nu ar fi o grabă. În schimb, există niște amendamente cu privire la niște scăpări din această ordonanță.

Am să vă și spun care sunt și care nu sunt în vigoare și toate partidele au nevoie să fie în vigoare. Este vorba de decontarea anumitor cheltuieli, considerăm noi că sunt legale. Spre exemplu difuzarea spoturilor publicitare, cheltuieli de consultanță juridică, taxe de timbru ș.a.m.d. Deci, nu sunt lucruri care să îndemne pe cineva să voteze negativ; ba, din contra, aș putea să spun că toate partidele au interesul ca aceste cheltuieli să fie făcute legal și să fie decontate.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 22 iulie 2018, 11:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro