Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 ianuarie 2017 ora 12:00

2. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Vorbitor: Vlase Petru Gabriel

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Petru Gabriel Vlase:

La punctul doi, avem "Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe".

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Săptămâna Parlamentară Europeană (Bruxelles, Belgia, 30 ianuarie - 1 februarie 2017)

1. Avem un memorandum pentru participarea la Săptămâna Parlamentară Europeană (Bruxelles) - doamna Erika Benko - UDMR, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene.

Obiecții? Nu.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la cel de-al 65-lea Mic dejun anual cu rugăciune (Washington DC, SUA, 31 ianuarie - 3 februarie 2017)

2. Memorandum privind participarea la cel de-al 65-lea Mic dejun anual cu rugăciune (Washington, SUA, 31 ianuarie - 3 februarie 2017). Participă domnul Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă.

Obiecții? Nu.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a OSCE și la Consiliul Ministerial al OSCE (Hamburg, Germania, 7 și 8 decembrie 2016)

3. Avem o informare privind participarea la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a OSCE și la Consiliul Ministerial al OSCE (Hamburg, Germania, 7 și 8 decembrie 2016).

Vă rog.

.............................
Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Petru Gabriel Vlase:

Sigur, întrucât această solicitare a dumneavoastră a sosit acum 10 minute la Cabinet și nu putem, conform Regulamentului, să o introducem pe ordinea de zi de astăzi, o să o avem pe ordinea de zi de la prima ședință de birou permanent, probabil miercuri, și probabil că tot atunci vom avea și un răspuns din partea Direcției de relații externe. Este doar o formalitate.

.............................
Domnul Petru Gabriel Vlase:

Da.

.............................
Domnul Petru Gabriel Vlase:

Mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 17 iulie 2018, 18:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro