Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 ianuarie 2017 ora 12:00

2. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Vorbitor: Predoiu Marian-Cătălin

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

Ne înțeleseserăm altfel.

Domnule vicepreședinte, vă rog să includeți pe ordinea de zi o adresă pe care am înaintat-o Biroului permanent al Camerei, astăzi, în legătură cu clarificarea unei împrejurări legate de reprezentarea Camerei Deputaților în perioada 17-21 ianuarie în Statele Unite, cu ocazia inaugurării mandatului noului președinte al Statelor Unite.

Concret, este vorba de clarificarea aspectului dacă a existat un mandat de reprezentare pentru președintele Camerei și, în această ipoteză, dacă cheltuielile au fost susținute din bugetul Camerei.

.............................
Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

În această ipoteză, dați-mi voie să precizez că, cunoscând prevederile Regulamentului, nu am făcut decât să urmez uzanța instituită de dumneavoastră de a pune la dispoziția noastră și ordine de zi și materiale în interiorul termenului de 24 de ore, și nu înaintea începerii termenului de 24 de ore. Deci, suntem în aceeași ipoteză pentru aceeași soluție, ne-am gândit noi, dar ceea ce notez este că dumneavoastră ați luat angajamentul să o includeți pe ordinea de zi la ședința următoare a Biroului, când avem și răspunsul. Dacă am înțeles bine.

.............................
Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

În condițiile acestea, sperăm să o discutăm săptămâna următoare.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 22 septembrie 2018, 6:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro