Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 6 februarie 2017 ora 11:00

Vorbitor: Predoiu Marian-Cătălin

Stabilirea datei și orei ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură intitulată „Guvernul Grindeanu – Guvernul Sfidării Naționale. NU LEGALIZAȚI FURTUL ÎN ROMÂNIA!” Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

Domnule președinte, noi propunem miercuri, la ora 12.00, astfel încât să fie toți parlamentarii în sală, să aveți posibilitatea să faceți și plenul Senatului.

Deci, miercuri, 8 februarie, ora 12.00.

.............................
Scrisoarea grupurilor parlamentare PNL din Senat și Camera Deputaților privind revocarea din funcție a domnului Victor Ciorbea, Avocatul Poporului Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

Domnule președinte, stimați colegi, nu doresc să intru într-o polemică. Doresc doar să precizez că această cerere n-a fost formulată pentru că cineva, respectiv Avocatul Poporului, a făcut pe placul cuiva sau altcuiva una sau alta, ci plecând de la observarea respectării unor prevederi legale.

De altfel, susținerea cererii în continuare, inclusiv după ultimele evoluții și poziții ale Avocatului Poporului, este - cred - dovada cea mai simplă și clară că e vorba de o problemă și o poziție principială.

De aceea, susținem cât mai devreme elaborarea acestui raport.

Mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 19 august 2018, 9:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro