Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 aprilie 2017 ora 14:00

17. Scrisoare din partea domnului Tudorel Toader, ministrul justiției, referitoare la pregătirea misiunii de evaluare a Comisiei Europene din cursul lunii mai 2017
la Comisia juridică, de disciplină și imunități pentru a comunica informațiile solicitate consultă

Vorbitor: Predoiu Marian-Cătălin

Scrisoare din partea domnului Tudorel Toader, ministrul justiției, referitoare la pregătirea misiunii de evaluare a Comisiei Europene din cursul lunii mai 2017 Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

Domnule vicepreședinte, scrisoarea face referire la obiectivele MCV și la faptul că Parlamentul are în responsabilitate una din aceste douăsprezece recomandări ale raportului de țară.

Dacă nu mă înșeală memoria, acel punct care este în responsabilitatea Parlamentului vizează răspunsul adresat cererilor Parchetelor pentru ridicarea imunității în vederea efectuării urmăririi penale și a cercetării.

Deci, punctul este foarte simplu: dacă mai sunt pe rolul Camerei astfel de cereri care nu au fost rezolvate și, dacă da, atunci Biroul trebuie să le programeze pe ordinea de zi.

Cred că nu este nevoie de Comisia juridică, fiindcă lucrarea este mult mai simplă, și este aici.

.............................
Domnul Marian-Cătălin Predoiu:

Domnul Toader, ministrul dumneavoastră, așa ne scrie în scrisoare.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 20 august 2018, 4:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro