Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 24 aprilie 2017 ora 14:00

17. Pentru Informare

Pentru Informare Domnul Petru Gabriel Vlase:

La punctul 17 avem, pentru informare, propuneri din partea Grupului parlamentar al PSD privind modificări în structura de conducere a grupului.

Am luat act și materialul va fi trimis la plen.

Sunt alte probleme?

Doamna secretar general.

Doamna Silvia-Claudia Mihalcea:

Vă mulțumesc, domnule președinte.

O scurtă informare de ordin administrativ: având în vedere derularea și finalizarea procedurii de achiziție pentru prestarea de servicii de telefonie mobilă, câștigătorul este altul decât cel care furniza până în prezent aceste servicii; este astfel necesară procedura de portare, care se va face începând cu data de 2 mai, ora 14,00 și, de asemenea, procedura de deblocare a telefoanelor care sunt achiziționate din bugetul Camerei.

Vom transmite o informare prin grupurile parlamentare către toți domnii și doamnele deputați, însoțită de o scrisoare din partea operatorului de telefonie mobilă cu toți pașii necesari a fi urmați.

De asemenea, vom informa și prin SMS pe toți domnii și doamnele deputați, iar pentru membrii Biroului permanent și liderii de grup, mâine, cu acordul dumneavoastră, vom face după ședința de Birou permanent această operațiune.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

În regulă. Rămânem fără semnal sau.?

Doamna Silvia-Claudia Mihalcea:

Nu. Tocmai de aceea este nevoie de această procedură de portare. După 2 mai se va întâmpla, și până în 2 mai trebuie realizată această trecere. Dacă nu se face această operațiune, nu se mai poate folosi telefonul, e normal.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Să dea Dumnezeu să fie mai bine decât a fost până acum.

Mulțumesc.

Alte intervenții? Nu mai sunt.

Vă urez o săptămână liniștită!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 6 octombrie 2022, 21:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro