Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 14 mai 2007 ora 13:00

8. Memorandum intern: Repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a proiectului de "Hotărâre privind atribuirea de spațiu pentru sediul Clubului Parlamentarilor români - Ion Rațiu", ca urmare a mutării acestuia din sediul inițial
amânat

Vorbitor: Ciontu Corneliu

Memorandum intern: Repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a proiectului de Hotărâre privind atribuirea de spațiu pentru sediul Clubului Parlamentarilor români - Ion Rațiu, ca urmare a mutării acestuia din sediul inițial Domnul Corneliu Ciontu:

A fost luat în dezbatere acest proiect. Au fost strecurate și niște erori în cadrul lui, în sensul că erau trimiteri la vechiul regulament. Între timp, noi am actualizat acel proiect de hotărâre. Și, în condițiile în care, în 14-17 iunie, avem peste 50 de parlamentari europeni, cu prilejul vizitei Casei Poporului, care este prevăzută în program, sigur, așa cum și noi am fost și am vizitat, vrem să-i invităm și la Clubul Parlamentarilor, cu acel prilej.

Sigur, va trebui un efort deosebit pentru aranjarea spațiilor.

.............................
Domnul Corneliu Ciontu:

Doamnă secretar general, dacă nu se va putea, nu se va putea. O să evităm. O să-i ducem doar la terenurile de tenis. Important este totuși să obținem o aprobare, pentru că, în condițiile pe care le avem acum, nu ne putem desfășura activitățile pe care le avem propuse în cadrul Clubului Parlamentarilor.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 22 mai 2022, 4:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro