Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2004-2008 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2007 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 14 mai 2007 ora 13:00

Vorbitor: Ciontu Corneliu

Memorandum intern: Repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a proiectului de Hotărâre privind atribuirea de spațiu pentru sediul Clubului Parlamentarilor români - Ion Rațiu, ca urmare a mutării acestuia din sediul inițial Domnul Corneliu Ciontu:

A fost luat în dezbatere acest proiect. Au fost strecurate și niște erori în cadrul lui, în sensul că erau trimiteri la vechiul regulament. Între timp, noi am actualizat acel proiect de hotărâre. Și, în condițiile în care, în 14-17 iunie, avem peste 50 de parlamentari europeni, cu prilejul vizitei Casei Poporului, care este prevăzută în program, sigur, așa cum și noi am fost și am vizitat, vrem să-i invităm și la Clubul Parlamentarilor, cu acel prilej.

Sigur, va trebui un efort deosebit pentru aranjarea spațiilor.

.............................
Domnul Corneliu Ciontu:

Doamnă secretar general, dacă nu se va putea, nu se va putea. O să evităm. O să-i ducem doar la terenurile de tenis. Important este totuși să obținem o aprobare, pentru că, în condițiile pe care le avem acum, nu ne putem desfășura activitățile pe care le avem propuse în cadrul Clubului Parlamentarilor.

.............................
Domnul Corneliu Ciontu:

Domnule președinte, nu s-a finalizat cu includerea pe ordinea de zi.

.............................
Domnul Corneliu Ciontu:

Era solicitarea de a se include pe ordinea de zi o așa hotărâre. Aceasta era rugămintea către membrii Biroului permanent, să o includem pe ordinea de zi de mâine, pentru că nu are articole, doar alocarea unui spațiu.

.............................
Domnul Corneliu Ciontu:

Domnule președinte, s-a spus că nu este posibil într-o lună. Nu este nici o problemă. Nu este posibil, o să fie peste două luni. Dar important este să avem un spațiu rezonabil pentru activitățile Clubului. Spațiul există, eu am fost acolo cu membrii Consiliului de administrație și este foarte util pentru noi. Am vorbit cu domnul director de investiții, mi-a spus că în trei zile se poate demonta și acolo, dar rămân pe urmă alte lucrări, este problema și a florilor și a celorlalte, nu este nici un fel de chestiune. Dar aprobarea oricum avem nevoie de ea, ca să se poată trece la... Așa, iar o amânăm! Stăm de câteva luni într-un provizorat, într-un culoar. Nu avem nici condiții de a spăla un pahar cu apă, de a da o cafea. Nu se poate! Numărul membrilor a crescut, între timp.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 21 mai 2022, 9:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro