Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe nov. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 13 noiembrie 2017 ora 13:30

Vorbitor: Szabó Ödön

Domnul Szabó Ödön:

Stimate domnule președinte, doar un singur lucru. Există un Plx, 363, pentru care am solicitat procedură de urgență, vă rog să o propuneți spre aprobare.

Mulțumesc.

.............................
Domnul Szabó Ödön:

363/2017.

.............................
Domnul Szabó Ödön:

Este foarte simplu, este la Legea 2015, procedura de modificare a validării consilierilor locali și județeni, o procedură de urgență.

Există blocaje la nivelul administrațiilor publice locale, mă gândesc că și dumneavoastră aveți asemenea situații, asta prevede.

.............................
Domnul Szabó Ödön:

Există susținere.

.............................
Cerere din partea domnului deputat Ovidiu-Ioan Sitterli Domnul Szabó Ödön:

Doar o singură chestiune înainte: eu cred că totuși am avut o consensualitate că fiecare la momentul adoptării și pentru fiecare partid a procentului din fiecare comisie, a numărului în fiecare comisie, fiecare partid pe locurile pe care le-a negociat poate propune.

În acest context, mi se pare corect ca să rămânem pe aceste principii, care nu sunt doar în acest legislativ.

Dacă cineva dorește să rămână în comisia respectivă, poate solicita sprijinul.

Avem în Comisia pentru învățământ asemenea situație. A fost alocat domnului Câmpeanu un loc din partea PSD-ului, știm foarte bine.

.............................
Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind reprezentarea Camerei Deputaților la Summit-ul Anual al Forumului Global al Femeilor Politician Lider – WPL (Reykjavik, Islanda, 28 – 30 noiembrie 2017) Domnul Szabó Ödön:

Domnul președinte, eu propun ca doamna Rozalia Biro, care este președinta Comisiei pentru politică externă, să fie în plus, dacă se poate pe lângă cele două persoane, să participe la această întâlnire.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 ianuarie 2019, 21:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro