Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 13 iunie 2018 ora 9:30

2. Aprobarea prealabilă a Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților și Senat pentru inițierea procedurilor de atribuire a contractului de achiziție de servicii de cercetare-dezvoltare pentru realizarea prototipurilor omologate pentru producția în România, la SC UZINA AUTOMECANICA S.A. Moreni, a produsului Transportor blindat pentru trupe 8x8 flotabil și a derivatelor sale
s-a luat act. Se transmite Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Economiei consultă

Aprobarea prealabilă a Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților și Senat pentru inițierea procedurilor de atribuire a contractului de achiziție de servicii de cercetare-dezvoltare pentru realizarea prototipurilor omologate pentru producția în România, la SC UZINA AUTOMECANICA S.A. Moreni, a produsului Transportor blindat pentru trupe 8x8 flotabil și a derivatelor sale Domnul Petru Gabriel Vlase:

2 - Aprobarea prealabilă a Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților și Senat pentru inițierea procedurilor de atribuire a contractului de achiziție de servicii de cercetare-dezvoltare pentru realizarea prototipurilor omologate pentru producția în România, la SC UZINA AUTOMECANICA Moreni, a produsului Transportor blindat pentru trupe 8x8 flotabil și a derivatelor sale.

Dacă sunteți de acord, e o aprobare prealabilă și către Ministerul Apărării Naționale și către Ministerul Economiei, dacă sunteți de acord. Da?

Vă mulțumesc.

Vă rog, de la Senat, doamna vicelider, dacă. am înțeles că aveți o.

Doamna Roxana-Natalia Pațurcă:

Mulțumesc frumos, domnule președinte.

Avem rugămintea, avem o solicitare de modificare a componenței nominale a Grupului parlamentar de prietenie cu Franța, prin înlocuirea domnului senator Ovidiu-Florin Orțan cu domnul senator Titus Corlățean în funcția de președinte al grupului. Este vorba de o delegație oficială care va avea loc zilele acestea.

Reprezentarea va fi la nivel de Președinte al Senatului și am avea rugămintea ca domnul Titus Corlățean să.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Bun, am înțeles, știu, stabilisem ca să aveam doar un anumit tip de ordine de zi dar, fiind această urgență, atunci vă propun înscrierea pe punctul 1 la ordinea de zi, la plenul reunit, dacă sunteți de acord.

Doamna Roxana-Natalia Pațurcă:

Mulțumesc, domnule președinte.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Da, mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 24 aprilie 2019, 15:31
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro