Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iul. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 iulie 2018 ora 14:30

2. Solicitări din partea domnilor deputați Cristian Gabriel Seidler și Bogdan Ionel Rodeanu privind retragerea semnăturii de pe Propunerea legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului (BP 533/2018)
la Senat consultă

Solicitări din partea domnilor deputați Cristian Gabriel Seidler și Bogdan Ionel Rodeanu privind retragerea semnăturii de pe Propunerea legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului (BP 533/2018) Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Punctul 2.

Domnul Năsui?

Vă rog!

Domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui:

Ridicasem mâna la punctul anterior.

Ideea este că nu era pe ordinea de zi, dar doar pentru colegul de la PSD, nu era pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cred că vă referiți la ultimul punct pe care l-ați pus acolo, care era o. faptul că mai puteți să primiți și altele.

Că toată lumea a înțeles ce alt proiect de lege mai era de primit.

Dar acesta nu era, și acesta îl puneți acum, prin procedură de urgență.

Și nu mi s-a răspuns deci, care este urgența oficială.

De ce e atât de urgent să scapi, să schimbăm acest Cod penal?

Asta era. cum să scapi pe cineva anume înțelegem, dar care era urgența oficială, că nu cred că asta este explicația oficială pentru urgență.

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Vă mulțumesc!

Punctul 2 - Solicitări din partea domnilor deputați Cristian Seidler și Bogdan Rodeanu privind retragerea semnăturii de pe Propunerea legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului.

Această propunere este la Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, și vă propun ca această solicitare să fie trimisă către Biroul permanent al Senatului.

Dacă sunt obiecții? Nu sunt.

Adoptat.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 11 decembrie 2018, 8:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro