Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 octombrie 2018 ora 13:00

15. Memorandum intern: Rezervarea sălilor aflate în gestiunea Centrului Internațional de Conferințe și a Camerei Deputaților pentru reuniunile interparlamentare din calendarul dimensiunii parlamentare a Președinției române a Consiliului UE ce revin în sarcina Senatului României (20-21 ianuarie, 7-8 martie, 1-2 aprilie 2019)
aprobat.În condițiile din stenogramă consultă

Memorandum intern: Rezervarea sălilor aflate în gestiunea Centrului Internațional de Conferințe și a Camerei Deputaților pentru reuniunile interparlamentare din calendarul dimensiunii parlamentare a Președinției române a Consiliului UE ce revin în sarcina Senatului României (20-21 ianuarie, 7-8 martie, 1-2 aprilie 2019) Domnul Liviu Dragnea:

Punctul 15 - Memorandum Intern: Rezervarea sălilor aflate în gestiunea Centrului Internațional de Conferințe și a Camerei Deputaților pentru reuniunile interparlamentare din calendarul dimensiunii parlamentare a Președinției române a Consiliului Uniunii ce revin în sarcina Senatului României (20-21 ianuarie, 7-8 martie, 1-2 aprilie 2019).

Senatul solicită sprijin logistic pentru organizarea evenimentelor din cadrul dimensiunii parlamentare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

"Sala Unirii", "Sala Cuza", "Nicolae Iorga", "Nicolae Bălcescu", "Drepturile Omului", Sala de plen a Camerei Deputaților și Foaierul acesteia, precum și "Sala Barbu Catargiu".

Eu vă propun să împuternicim . noi ieșim, nu mai stăm aici.

Eu vă propun să împuternicim Secretariatul General să deschidă niște discuții cu colegii dumnealor din Senat și să încercați să vedeți cum putem și ce putem să facem, în condițiile în care probabil că noi vrem ca și în sesiunea următoare să ne mai desfășurăm activitatea aici, în Cameră.

Dar eu cred că este o. adică sper să fiți de acord cu propunerea asta, la nivel de Secretariate Generale, să purtați o discuție tehnică. Da?

Supun la vot această propunere.

Cine este pentru?

Vă mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 6 octombrie 2022, 20:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro