Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 26 ianuarie 2009 ora 15:00

Vorbitor: Nicolăescu Gheorghe-Eugen

Memorandum intern: Transmiterea de Guvern către Parlamentul României a proiectului Legii Bugetului de stat pe 2009 și a proiectului Legii Bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2009 Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Am o intervenție, dacă-mi permiteți, la acest memorandum există o propunere pe care nu am înțeles-o și poate că ne-o explică cineva. De ce s-a făcut această propunere - sigur, faptul că se dorește să se facă economie, să se reducă cheltuielile cu hârtia am înțeles, că se dă un exemplar la 20 de parlamentari și asta am înțeles - dar faptul că se dă pe CD în formă needitabilă, rețineți, needitabilă, asta nu am înțeles! Dacă sunt colegi care nu știu să lucreze pe calculator - și sunt mulți parlamentari care nu știu să lucreze - atunci, ei apelează foarte simplu la cineva, îi editează și umblă cu maldărul de hârtie, că așa este obișnuit, dar să fie în formă editabilă, nu needitabilă! Asta chiar nu am înțeles-o.

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Eu sper să fie total nefericită! Și nefericiți mai ales cei care au făcut-o!

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Dar de ce?

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Evident, asta am și cerut, pentru că este mult mai ușor de lucrat așa!

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Cu amendamentul propus.

.............................
Comunicări din partea liderului Grupului parlamentar al PNL privind modificări în componența unor comisii permanente Domnul Eugen Nicolăescu:

Doamna președintă, tot la acest punct mai este și solicitarea ca doamna Lucia Ana Varga să treacă și la a doua comisie, cea de egalitate de șanse, având dreptul, conform regulamentului.

.............................
Scrisoarea doamnei Laura Codruța Kovesi, Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Domnul Eugen Nicolăescu:

Doamna președintă, vin în sprijinul celor afirmate de doamna deputat Vasile cu regulamentul. Articolul 47, litera c) .... președintele comisiei convoacă biroul comisiei pentru a stabili modalitățile de îndeplinire a activităților reglementate la art.46 .... și ne întoarcem la art. 46, la punctul d), care spune că ....biroul adoptă hotărâri în chestiuni care interesează bunul mers al activității comisiei ... ori asta înseamnă bunul mers al comisiei. Deci doamna Vasile se adresează Biroului permanent, din punctul meu de vedere, în temeiul Regulamentului și nu poate fi respinsă această hotărâre.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 24 septembrie 2019, 11:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro