Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 2 martie 2020 ora 14:05

1. Scrisoare din partea domnului Vasile-Florin Cîțu, candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru, prin care înaintează:
audierea candidaților pentru funcția de ministru va avea loc în perioada 3 - 5 martie 2020 consultă

Scrisoare din partea domnului Vasile-Florin Cîțu, candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru, prin care înaintează: Domnul Titus Corlățean:

La punctul 1 de pe ordinea de zi avem scrisoarea din partea domnului Vasile-Florin Cîțu, candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru, prin care înaintează atât lista Guvernului propus, cât și programul de guvernare.

Vă propun ca, în acest context, să luăm act de cele două documente.

De asemenea, vă propun ca audierea candidaților în comisiile de specialitate să se desfășoare începând de mâine, potrivit calendarului care vă este propus, figurează în dosarele dumneavoastră, deci până joi, inclusiv joi, 5 martie 2020.

Domnul lider USR de la Cameră.

Vă rog, aveți cuvântul.

Domnul Cătălin Drulă:

O singură rugăminte am avea, dacă se poate: din partea Secretariatului general de la Cameră sau de la Senat, să ni se repartizeze pentru audierile de la Ministerul Transporturilor o sală mai mare. Suntem 45 de parlamentari în cele patru comisii reunite, Sala 29, în care are loc de obicei audierea, când nu era și Ministerul Comunicațiilor comasat, nu încape. Și au stat colegi parlamentari în picioare. Nu e spațiu.

Domnul Titus Corlățean:

Mulțumesc.

Le rugăm pe cele două distinse doamne secretar general - pe care le felicităm, ca, de altfel, pe toate doamnele și colegele prezente, cu ocazia Zilei de 1 Martie - să caute o soluție. Sunt diferite sugestii din partea colegilor, sunt convins că va fi găsită o soluție corespunzătoare.

E deja găsită această soluție, domnule lider.

Vă rog să și comunicați oficial, da?

Mulțumesc.

Deci cine este pentru acest calendar?

Votăm.

Cine este pentru?

Împotrivă?

Abțineri?

O unanimitate remarcabilă.

Am aprobat acest calendar.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 23 mai 2022, 21:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro