Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 9 martie 2020 ora 14:03

Vorbitor: Corlățean Titus

Memorandum intern: Măsuri ce urmează să fie stabilite în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu Coronavirus (Covid-19) în spațiile Camerei Deputaților și cele ale Senatului din Palatul Parlamentului Domnul Titus Corlățean:

Foarte pe scurt, ca și informare, noi am avut o discuție la Biroul permanent al Senatului, colegii știu; și, în plus de asta, am fost informați de Secretarul general și de Secretarul general-adjunct, care coordonează grupul nostru de lucru care ia măsuri la nivelul Senatului, faptul că DSP-ul a verificat dimineață la instituția cealaltă, unde lucra soțul angajatei, a ajuns la concluzia că nu lucrau în același departament, n-au fost în contact, încât DSP-ul a decis nici măcar să nu-i facă testul soțului. A fortiori, înseamnă că nu există o problemă și măsura de precauție care a fost luată a fost binevenită, funcționarii au fost trimiși acasă, s-a procedat la dezinfecție, dar nu s-a verificat ca fiind o problemă. Deci, nu avem în clipa de față la Senat, din ce am fost informați, vreo problemă.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 0:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro