Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 16 martie 2020 ora 16:00

2. Procedură privind desfășurarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului în condițiile prevăzute de art. 51^1 din Regulamentul activităților comune ale Camerei Deputaților și Senatului
aprobată consultă

Vorbitor: Dircă George-Edward

Procedură privind desfășurarea ședințelor comune ale Camerei Deputaților și Senatului în condițiile prevăzute de art. 51^1 din Regulamentul activităților comune ale Camerei Deputaților și Senatului Domnul George-Edward Dircă:

Vă mulțumesc, domnule președinte.

Vreau să lămurim două aspecte pentru că ați supus la vot o procedură și, ulterior, în timpul votului, ați spus că cine poate veni la Parlament poate să vină și în sală să voteze și vreau să clarificăm acest aspect. Unu.

.............................
Domnul George-Edward Dircă:

Bun. Am înțeles. Vă mulțumesc.

Iar în ceea ce privește audierile miniștrilor, din păcate, eu consider că a fost un fiasco acolo, pentru că am avut mari probleme în a asigura conexiunea telefonică și a putea să discutăm. Astfel că mi-aș dori foarte mult să reușim să avem un sistem de videoconferințe care să poată fi legat la sistemul Camerei și unde facem ședințele comune și să reușim cumva să integrăm.

.............................
Domnul George-Edward Dircă:

Și mai am o întrebare către dumneavoastră.

Care e situația cu STS-ul? Mai există colaborare, nu mai există? Mai există dorință de...

.............................
Domnul George-Edward Dircă:

Și care e orizontul de timp în care se vor putea realiza aceste servicii pentru că și ședințele comisiilor... Și acolo trebuie să ne întâlnim să discutăm și la fel va trebui să găsim o soluție.

Mulțumesc.

.............................
Domnul George-Edward Dircă:

Vă mulțumesc.

Aș dori să stabilim și o oră pentru votul de test pe care urmează să-l realizăm miercuri, că ați stabilit că urmează să avem un vot de test.

.............................
Domnul George-Edward Dircă:

Nu. Gata. Mă iertați. Am uitat doar să cobor mânuța.

Mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 29 mai 2022, 2:50
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro