Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 9 februarie 2009 ora 13:15

1. Programul de lucru al Camerei Deputaților
aprobat, cu modificări consultă

Vorbitor: Nicolăescu Gheorghe-Eugen

Programul de lucru al Camerei Deputaților Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Doamnă președinte, o observație la programul de lucru pentru această săptămână. Este a doua săptămână din această sesiune în care nu avem dimineață, la ora 8,30 declarații politice. Haideți să începem ședința comună la ora 10,00 și de la 8,30 la 10,00 să facem ceea ce știm de ani de zile - declarații politice. Deputații așteaptă. Noi îi văduvim de un drept pe care îl au și vă mulțumesc pentru înțelegere.

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Ca o glumă, numai vorbim de faptul că sunt și vicepreședinți care trebuie și să exerseze acțiunea la această acțiune, nu?

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Doamna președintă, conform Regulamentului ședințelor comune, că este capitol special de buget, că asta e - ne place, nu ne place, de la data la care Birourile permanente iau decizia să declanșeze procedura de dezbatere a bugetului, de acolo decurg primele 5 zile. Deci noi încă nu suntem în faza în care suntem sesizați. Cred că, după ce vor fi cele două Birouri permanente și vor accepta că au fost sesizate și că de aici decurg termenele, după aceea discutăm. Deci probabil că sâmbătă pe la prânz vom sta de vorbă dacă astăzi se întâmplă procedura. Dacă nu se întâmplă astăzi, iar eu pe ordinea de zi a Birourilor reunite n-am văzut procedura de declanșare, deci nu există pe ordinea de zi, ca atare ce discutăm?

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

Mă rog, eu zic că este proiect de lege.

Eu zic că este altceva.

.............................
Domnul Gheorghe-Eugen Nicolăescu:

5 zile este cutuma.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 19 septembrie 2019, 14:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro