Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 aprilie 2009 ora 13:08

5. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Participarea la vizita Comisiei de economie și securitate a AP NATO în SUA și Canada (4-8 mai 2009) și la reuniunea aniversară a NATO (11 mai 2009)

1. Memorandum intern: Participarea la vizita Comisiei de economie și securitate a AP NATO în SUA și Canada (4-8 mai 2009) și la reuniunea aniversară a NATO (11 mai 2009);

Doamna Roberta Alma Anastase:

Primul memorandum vizează participarea la vizita Comisiei de economie și securitate a Adunării Parlamentare a NATO în SUA și Canada între 4 și 8 mai și la reuniunea aniversară a NATO din 11 mai.

Vă rog.

Domnul Kelemen Hunor:

O singură observație. Dacă se poate verifica în cazul în care în Comisia pentru economie și securitate avem și măcar un reprezentant din Opoziție, eventual să-l includem în delegație, ca să nu creadă cei din Canada și SUA că doar Putere există în România.

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Dacă îmi permiteți? Vorbesc și în calitate de șef al acestei delegații. În momentul constituirii delegației, membrii delegației au fost repartizați, prin consens, fiecare în comisiile respective, în funcție de locurile pe care România le are în fiecare comisie. S-a întâmplat ca la această Comisie de educație și de securitate să fie două locuri și conform, repet, consensului - așa cum reprezentantul dumneavoastră a optat pentru o altă comisie, de pildă - acești doi domni parlamentari: Mocioalcă și Brânză au intrat în această comisie. Asta este regula delegației. Mulțumesc.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Și eu vă mulțumesc. Dacă mai sunt alte observații?

Dacă nu mai sunt, atunci este adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Participarea la Seminarul privind traficul de ființe umane în Europa și zonele limitrofe (Londra, 14 mai 2009).

2. Memorandum intern: Participarea la Seminarul privind traficul de ființe umane în Europa și zonele limitrofe (Londra, 14 mai 2009).

Doamna Roberta Alma Anastase:

Participarea la Seminarul privind traficul de ființe umane în Europa și zonele limitrofe se desfășoară la Londra.

Desemnat este domnul Săniuță. Acțiunea are caracter parlamentar. Dacă nu sunt observații, atunci este adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare: Participarea unei delegații a Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului României la a 4-a reuniune COSAP și la a 8-a reuniune a Forumului Parlamentar de la Cetinje (Cetinje, 26-27 martie 2009).

Materiale de la Direcția Afaceri Europene:

Informare: Participarea unei delegații a Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului României la a 4-a reuniune COSAP și la a 8-a reuniune a Forumului Parlamentar de la Cetinje (Cetinje, 26-27 martie 2009).

Doamna Roberta Alma Anastase:

Avem o informare cu privire la participarea unei delegații a Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului României la a 4-a reuniune a COSAP. O să vă rog să citiți această informare.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 decembrie 2021, 17:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro