Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 aprilie 2009 ora 13:08

Vorbitor: Voinescu-Cotoi Sever

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Participarea la vizita Comisiei de economie și securitate a AP NATO în SUA și Canada (4-8 mai 2009) și la reuniunea aniversară a NATO (11 mai 2009) Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Dacă îmi permiteți? Vorbesc și în calitate de șef al acestei delegații. În momentul constituirii delegației, membrii delegației au fost repartizați, prin consens, fiecare în comisiile respective, în funcție de locurile pe care România le are în fiecare comisie. S-a întâmplat ca la această Comisie de educație și de securitate să fie două locuri și conform, repet, consensului - așa cum reprezentantul dumneavoastră a optat pentru o altă comisie, de pildă - acești doi domni parlamentari: Mocioalcă și Brânză au intrat în această comisie. Asta este regula delegației. Mulțumesc.

.............................
Memorandum intern: Solicitare din partea postului de televiziune ANTENA 3 pentru amplasarea permanentă a unor ministudiouri la P1 Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Doamnă președinte, dacă îmi amintesc bine, decisesem să nu facem aceste studiouri la P1, ci la P. Pentru "REALITATEA" am aprobat la P.

.............................
Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Acum, dacă îmi permiteți. Orice lucru provizoriu tinde să devină definitiv. Mie îmi este teamă că dacă acceptăm acele două televiziuni să stea provizoriu la P1, la momentul la care îi vom anunța că de acum încolo intrați în permanență, în stare de permanență, mutați-vă la P, vom avea, să spun, neplăceri.

Ideea mea ar fi, pentru că până la urmă, cererea "ANTENEI 3" vorbește în mod explicit despre amplasarea unor studiouri permanente, dacă înțeleg. Ei bine, fiind vorba de ceva permanent, eu spun să le răspundem la această cerere că pentru studiourile permanente avem ca și pentru "REALITATEA" P-ul. Dar cred că ar fi momentul, nu știu, poate domnul secretar general să ne spună, să ieșim un pic din provizoratele astea și să le explicăm că acela este locul permanent.

.............................
Solicitare din partea domnului deputat Mircea Lubanovici Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Dacă îmi permiteți, mai este o solicitare din partea colegului nostru domnul Lubanovici.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 29 noiembrie 2021, 1:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro