Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 29 aprilie 2009 ora 12:00

5. Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților
aprobată - la pct. IA, BPI 323/2009 - Raport comun Comisia pentru apărare,ordine publică și siguranță națională și Comisia pentru politică externă consultă

Notă cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputaților Domnul Ioan Oltean:

La acest punct dacă avem observații? Avem procedură de urgență numai în strictă concordanță cu prevederile Regulamentului, la solicitarea Guvernului.

Vă rog domnule secretar.

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

O singură remarcă și totodată o solicitare. La inițiativele legislative în competența Camerei Deputaților, ca primă Cameră, punctul 2 - proiectul de Lege privind retragerea României din Acordul dintre statele participante la Brigada multinațională în așteptare. Chestiunea aceasta are o foarte importantă conotație politică. Rugămintea mea ar fi ca în procesul de avizare, Comisia de politică externă să fie sesizată și ea în fond alături de Comisia de apărare și ordine publică și nu doar pentru aviz.

Domnul Ioan Oltean:

Da, cred că este o cerere care este întemeiată. Nu cred că sunt observații. Deci, vă rog să rețineți, pentru sesizare în fond, Comisia de apărare și Comisia de politică externă. Mai sunt alte observații? Dacă nu mai sunt, supun votului dumneavoastră Nota privind inițiativele în forma în care am discutat-o.

Cine este pentru? Nu avem voturi împotrivă.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 16:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro