Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 29 aprilie 2009 ora 12:00

11. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Vizita la UNESCO a delegației Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, conduse de domnul deputat Horea Uioreanu președintele comisiei, 12 - 15 mai 2009 Domnul Ioan Oltean:

Dacă sunt observații?

Domnul chestor Gheorghe Albu.

Domnul Gheorghe Albu:

De formă, mai degrabă, pentru că de fond nu o să mă iau de faptul că pleacă cinci delegați la UNESCO, mi se pare exagerat numărul; dar de formă, este prima dată când văd o adresă din partea unui președinte de comisie care solicită ca o doamnă directoare să facă parte din delegație. Este aici scrisoarea domnului Uioreanu: "... ca și dumneavoastră să faceți parte din această delegație, stimată doamnă directoare". Și observația mea era mai degrabă de formă.

Domnul Ioan Oltean:

Luăm act de observația domnului chestor. Să sperăm că nu se mai repetă asemenea scrisori de susținere a directorilor.

Există o propunere de eliminare din delegație, domnilor colegi?

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Pentru stenogramă, eu aș propune, sesizând, alături de alți colegi, că delegația este destul de mare, aș propune Biroului permanent să regândim împreună componența acestei delegații și să facem o sugestie șefului delegației în consecință. Vă mulțumesc.

Domnul Ioan Oltean:

Da. Puteți să faceți o propunere concretă?

Domnilor colegi, eu vă propun să fim de acord cu delegația în forma în care este acum, cu recomandarea ca, în viitor, delegațiile mai numeroase de două-trei persoane să nu se mai regăsească, iar pentru salariații Camerei Deputaților să nu mai există un lobby special făcut pentru participarea lor, decât dacă într-adevăr este necesar. Domnul secretar general știe mai bine decât noi cine, când și cum trebuie să participe.

Deci, memorandum-ul îl aprobăm în forma în care este făcut, cu precizările care deja s-au supus atenției dumneavoastră.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Vizita oficială în România a delegației permanente coreene, conduse de E.S. domnul Kim Hyong-O, președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, 14 - 17 mai 2009

2. Vizita oficială în România a delegației parlamentare coreene, conduse de E.S. domnul Kim Hyong-O, președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, 14-17 mai 2009.

Adoptat.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind deplasarea la Berlin a unei delegații a Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic 8 - 13 aprilie 2009

3. Informare privind deplasarea la Berlin a unei delegații a Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic, 8-13 aprilie 2009.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare cu privire la participarea în cadrul Conferinței parlamentare Parlamente pentru Apă desfășurată cu ocazia celui de-al 5-lea Forum Mondial al Apei 18 - 20 martie 2009

4. Informare cu privire la participarea în cadrul Conferinței parlamentare "Parlamente pentru Apă", desfășurată cu ocazia celui de-al 5-lea Forum Mondial al Apei, 18-20 martie 2009, Istanbul, Turcia.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Participarea la vizita Comisiei politice a AP NATO în Georgia (4-7 mai 2009)

5. Participarea la vizita Comisiei politice a AP NATO în Georgia, 4-7 mai 2009.

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Domnule vicepreședinte, vorbesc și în calitatea mea de șef al delegației române la Adunarea Parlamentară NATO, să remarcați că în această delegație, practic, există un singur domn deputat, deși noi suntem trei membri în această comisie, dar având în vedere condițiile financiare al Camerei Deputaților, nu-i așa, am decis împreună să existe un singur reprezentant. România va fi foarte bine reprezentată de domnul Frunzulică acolo. Vă mulțumesc.

Domnul Ioan Oltean:

Vă mulțumesc, domnule secretar. Am remarcat acest lucru și, cu siguranță, vă sunt apreciate economiile pe care dumneavoastră le-ați adus la bugetul Camerei Deputaților.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea în cadrul celei de-a 22 Reuniune a Programului Națiunilor Unite privind Așezările Omenești (UN-HABITAT) 30 martie - 3 aprilie 2009 Nairobi, Kenya

6. Informare: Participarea în cadrul celei de-a 22-a Reuniuni a Programului Națiunilor Unite privind Așezările Omenești (UN-HABITAT) (Nairobi, Kenya, 30 martie - 3 aprilie 2009).

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 decembrie 2021, 16:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro