Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 29 aprilie 2009 ora 12:00

11. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe
11.1 Memorandum intern: Vizita la UNESCO a delegației Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, conduse de domnul deputat Horea Uioreanu președintele comisiei, 12 - 15 mai 2009
aprobat consultă

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern: Vizita la UNESCO a delegației Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, conduse de domnul deputat Horea Uioreanu președintele comisiei, 12 - 15 mai 2009 Domnul Ioan Oltean:

Dacă sunt observații?

Domnul chestor Gheorghe Albu.

Domnul Gheorghe Albu:

De formă, mai degrabă, pentru că de fond nu o să mă iau de faptul că pleacă cinci delegați la UNESCO, mi se pare exagerat numărul; dar de formă, este prima dată când văd o adresă din partea unui președinte de comisie care solicită ca o doamnă directoare să facă parte din delegație. Este aici scrisoarea domnului Uioreanu: "... ca și dumneavoastră să faceți parte din această delegație, stimată doamnă directoare". Și observația mea era mai degrabă de formă.

Domnul Ioan Oltean:

Luăm act de observația domnului chestor. Să sperăm că nu se mai repetă asemenea scrisori de susținere a directorilor.

Există o propunere de eliminare din delegație, domnilor colegi?

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Pentru stenogramă, eu aș propune, sesizând, alături de alți colegi, că delegația este destul de mare, aș propune Biroului permanent să regândim împreună componența acestei delegații și să facem o sugestie șefului delegației în consecință. Vă mulțumesc.

Domnul Ioan Oltean:

Da. Puteți să faceți o propunere concretă?

Domnilor colegi, eu vă propun să fim de acord cu delegația în forma în care este acum, cu recomandarea ca, în viitor, delegațiile mai numeroase de două-trei persoane să nu se mai regăsească, iar pentru salariații Camerei Deputaților să nu mai există un lobby special făcut pentru participarea lor, decât dacă într-adevăr este necesar. Domnul secretar general știe mai bine decât noi cine, când și cum trebuie să participe.

Deci, memorandum-ul îl aprobăm în forma în care este făcut, cu precizările care deja s-au supus atenției dumneavoastră.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 1 decembrie 2021, 9:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro