Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 5 mai 2009 ora 14:00

4. Notă privind repartizarea la comisii a rapoartelor de activitate ale unor instituții sau autorități publice a căror activitate se află sub control parlamentar · Raportul de activitate al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul 2008 · Raportul de activitate al Consiliului Național al Audiovizualului pe anul 2008 · Raportul de activitate al Societății Române de Televiziune pe anul 2008 · Raportul anual al Societății Române de Radiodifuziune pe anul 2008, contul de execuție bugetară pe anul 2008 și anexele la raport
se trimit comisiilor permanente din cele două Camere, abilitate potrivit legii, pentru întocmirea rapoartelor comune consultă

Notă privind repartizarea la comisii a rapoartelor de activitate ale unor instituții sau autorități publice a căror activitate se află sub control parlamentar 
 
· Raportul de activitate al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul 2008 
 
· Raportul de activitate al Consiliului Național al Audiovizualului pe anul 2008 
 
· Raportul de activitate al Societății Române de Televiziune pe anul 2008 
 
· Raportul anual al Societății Române de Radiodifuziune pe anul 2008, contul de execuție bugetară pe anul 2008 și anexele la raport Domnul Mircea-Dan Geoană :

Notă privind repartizarea la comisii a rapoartelor de activitate ale unor instituții sau autorități publice a căror activitate se află sub control parlamentar.

Raportul de activitate al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul 2008.

Raportul de activitate al Consiliului Național al Audiovizualului pe anul 2008.

Raportul de activitate al Societății Române de Televiziune pe anul 2008.

Raportul anual al Societății Române de Radiodifuziune pe anul 2008, contul de execuție bugetară pe anul 2008 și anexele la raport.

Comisiile abilitate, potrivit legii, pentru a se apleca asupra acestui tip de rapoarte de activitate sunt : pentru CNA, cele două Comisii de cultură din cele două Camere. Există o preferință pentru data raportului celor două comisii ?

Vă rog.

Domnul Kelemen Hunor :

Domnule președinte, eu propun 30 mai pentru CNA, dacă sunteți de acord. Avem 3 săptămâni la dispoziție.

Domnul Mircea-Dan Geoană :

Cred că da. Singura observație pe care o am este că pe 7 iunie este, totuși, un moment politic mai important. Dacă credeți că acest raport poate fi făcut până pe 30, eu sunt cu totul de acord cu propunerea dumneavoastră.

Domnul Kelemen Hunor :

Domnule președinte, eu cred că data de 30 mai pentru CNA este foarte bine. Pentru SRTV și SRR ar trebui să lăsăm 15 iunie, fiindcă, într-adevăr, acolo sunt două comisii reunite, și Comisia pentru buget, finanțe și Comisia pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă.

Domnul Mircea-Dan Geoană :

Nu am nicio problemă. Doar v-am semnalat acest moment politic legat de alegerile europene. De acord cu data de 30 mai pentru raportul Comisiilor de cultură ale celor două Camere pentru raportul de activitate al CNA.

Raportul de activitate al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul 2008.

Comisiile juridice, Comisia pentru drepturile omului, culte și minorități și Comisia pentru egalitate de șanse din cele două Camere ale Parlamentului.

Opinii din partea președinților acestor comisii?

Fiind vorba totuși de 3 comisii parlamentare, v-aș propune ca termen 15 iunie pentru redactarea acestui raport comun.

În continuare, raportul anual al Societății Române de Radiodifuziune pe anul 2008, contul de execuție bugetară pe anul 2008 și anexele la raport. Comisiile de cultură și Comisiile de buget, finanțe. Vă propun ca termen tot 15 iunie.

Raportul de activitate al Societății Române de Televiziune pe anul 2008 și contul de execuție bugetară pe 2008. Aceleași comisii, de cultură și de buget, finanțe, ale celor două Camere. Vă propunem ca termen tot data de 15 iunie.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 15 decembrie 2018, 2:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro