Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 6 mai 2009 ora 12:10

6. Memorandum intern: Solicitarea Centrului de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale
aprobat consultă

Memorandum intern: Solicitarea Centrului de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale Doamna Roberta Alma Anastase:

Avem un memorandum intern, solicitarea Centrului de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale, între 11-13 mai, Forumul Internațional al Organizațiilor Neguvernamentale din România.

Domnul Varujan Pambuccian:

Doamnă președinte, asta este de fapt singura noastră problemă. Noi, tot timpul avem discuții interminabile cum să nu cheltuim bani, dar nu alocăm niciodată timp unei discuții de cum să facem niște bani în plus, ca să nu mai discutăm foarte mult despre cum să nu cheltuim bani. Eu cred că asta este singura problemă pe care o avem.

Doamna Roberta Alma Anastase:

Sunt de acord cu dumneavoastră să purtăm această discuție.

Deocamdată, eu cred că este un eveniment care s-a organizat timp de doi ani de zile, reunește toate ONG-urile sau, în orice caz, o mare parte din ONG-urile din România. Dar rămâne la latitudinea dumneavoastră.

Doamna Aurelia Vasile:

Doamna președinte, vă dați seama că nu votez, dar aveți votul meu pentru această acțiune.

Dar mă deranjează felul în care se pun problemele. Atunci când este vorba de un parlamentar apare, de fiecare dată, restricție, iar pe de altă parte nu. Deci este obligatoriu să avem grijă și de parlamentari, pentru că există și parlamentari în Parlamentul României!

Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

De principiu, doamna președinte, cel puțin în acest an, nu cred că mai trebuie să mai acceptăm gratuități cu larghețe. Nu cred!

Domnul Mircea-Nicu Toader:

Doamna președinte, de câte ori avem discuții de genul acesta ne gândim ce pățim. Haideți să vedem ce pățim dacă nu le dăm și le dăm cu bani. Aceste ONG-uri au bani, dar haideți să vedem, chit că le punem o sumă modică, o sută de lei, dar să fie ceva, să se vadă că nu este gratuit. Este un fel de obișnuință.

Doamna Aurelia Vasile:

Spun încă o dată colegilor mei, este un angajament al președintei și de data aceasta o să fim de acord și, poate, luăm în calcul ceea ce a spus colegul Pambuccian, pentru a face o discuție odată.

Domnul Mircea-Nicu Toader:

Pentru că v-ați angajat dumneavoastră, dar data viitoare nu le mai facem!

Doamna Roberta Alma Anastase:

Deci s-a aprobat.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 8 decembrie 2021, 3:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro