Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mai. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 6 mai 2009 ora 12:10

7. Memorandum intern: Aprobarea Normativului privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților
aprobat consultă

Vorbitor: Pardău Dumitru

Memorandum intern: Aprobarea Normativului privind utilizarea parcului auto central al Camerei Deputaților Domnul Dumitru Pardău:

Și mie mi se pare documentul bine întocmit, nu am nici un comentariu pe fond, în schimb, am o sugestie și, în același timp, o întrebare. La pagina 2, punctul 1.9. se spune ... pentru transportul organizat al deputaților între aeroporturi, gări, hoteluri și Palatul Parlamentului se vor utiliza vehicule de transport persoane cu capacitate mare... Cred că ar trebui să se spună "de regulă" că este posibil să meargă doar patru parlamentari la aeroport. Este o sugestie, nu știu!

Și la punctul 1.13. e vorba de doar o întrebare, se spune ... Clubul Parlamentarilor va utiliza un autoturism, conform anexei nr.1.

Nu știu cu ce se ocupă și cine este, asta este toată problema.

.............................
Domnul Dumitru Pardău:

Întrebarea era în paralel cu ceea ce s-a discutat mai devreme, nu știu dacă este atât de benefic acest club pentru bugetul Camere. Nu știu cu ce se ocupă!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 18 ianuarie 2022, 13:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro