Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 22 iunie 2009 ora 18:50

24. Proiect de Hotărâre privind înființarea unei comisii de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministrul Tineretului și Sportului, sub semnătura doamnei ministru Monica Iacob-Ridzi, pentru organizarea "Zilei Tineretului"
pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților consultă

Vorbitor: Voinescu-Cotoi Sever

Proiect de Hotărâre privind înființarea unei comisii de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministrul Tineretului și Sportului, sub semnătura doamnei ministru Monica Iacob-Ridzi, pentru organizarea Zilei Tineretului Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Iertați-mă, dacă n-ar fi așa, suntem în situația în care aceeași speță este judecată de comisia specială de anchetă și de Comisia juridică. Teoretic, ele pot da soluții diferite. Unde ajungem?

Deci, din punctul meu de vedere, este limpede că trebuie să avem o comisie de anchetă, cea pe care tocmai am discutat-o și, pe baza raportului comisiei de anchetă, este cererea examinată de Comisia juridică și merge mai departe.

Acum, eu înțeleg, cum să spun, aplombul politic al unor colegi, totuși nu putem să umplem cu așa-zisul caz Iacob Monica Ridzi toate comisiile din acest Parlament. Stați puțin. Haideți să fim rezonabili.

.............................
Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Numai o secundă. Numai că dacă Comisia juridică joacă rol de comisie de anchetă, atunci de ce am mai făcut comisie de anchetă? Haideți să ne hotărâm odată, facem 15 comisii pentru același lucru!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 1 decembrie 2021, 9:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro