Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2009 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 24 iunie 2009 ora 9:30

3. Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților
aprobată, cu modificări consultă

Vorbitor: Voinescu-Cotoi Sever

Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Dacă îmi permiteți, doamna președinte,

Doamna Aura Vasile, vă rog să înțelegeți, există o oarecare suspiciune din partea noastră pentru că dumneavoastră ați urmărit extrem de vehement scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi în general. Am ajuns în plen cu el. În plen, după discuțiile care se știu, s-a decis un lucru - s-a decis că trebuie să ne lămurim dacă numerele celor două dosare ascund același dosar sau nu. Și noi suntem în situația în care trebuie să trimitem o scrisoare procurorului general să ne lămurească ce a făcut cu numerele acestea.

Acum, dacă noi decidem astăzi, aici, să scoatem de pe ordinea de zi, asta ar însemna cumva că ne substituim plenului, pentru că eu vă readuc aminte: a fost o discuție în plen legată de scoaterea de pe ordinea de zi și plenul nu a decis scoaterea de pe ordinea de zi, ci a avut o altă soluție, și anume trimiterea acestei scrisori, ca să ne lămurim cu numerele.

Eu înțeleg, și aveți dreptate - nu este foarte plăcut să stăm cu aceasta atârnată în program, dar, iertați-mă, să rămânem în Regulament, și nici nu este, evident, foarte plăcută. Ar fi trebuit, cum bine știți părerea mea, să fie soluționată altfel și mai repede.

Mulțumesc.

.............................
Domnul Sever Voinescu-Cotoi:

Această ordine de zi este teoretic pentru săptămâna viitoare, dar în mod logic această ordine de zi este pentru următoarea ședință de plen, când va fi.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 decembrie 2021, 17:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro