Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 11 ianuarie 2010 ora 14:00

1. Proiectul ordinii de zi și programul de lucru pentru ședințele comune ale Camerei Deputaților și Senatului
aprobat, cu modificari consultă

Vorbitor: Ștefan Viorel

Proiectul ordinii de zi și programul de lucru pentru ședințele comune ale Camerei Deputaților și Senatului Domnul Viorel Ștefan:

Noi am depus în cursul dimineții, în jurul orei 11.00, raportul. Sigur el este o muncă enormă, sunt 2.500 de amendamente care au fost sistematizate, motivate, multiplicate. Ce s-a întâmplat după ora 11.00 nu mai știu.

.............................
Domnul Viorel Ștefan:

V-aș ruga să fiți de acord ca - tot în contextul dezbaterilor pe marginea bugetului de stat - să prindem ca punct pe ordinea de zi și dezbaterea și aprobarea bugetului CNVM-ului. Este de competența ședințelor comune și creăm situația că nu s-a aprobat.

.............................
Domnul Viorel Ștefan:

Raportul este la noi, se distribuie.

.............................
Domnul Viorel Ștefan:

Într-una din zile, nu are relevanță. Până terminăm pe bugetul de stat, să dăm un vot și pe bugetul CNVM-ului.

.............................
Domnul Viorel Ștefan:

V-aș ruga să aveți în vedere următoarea solicitare din partea Comisiilor noastre. La un moment dat, s-a creat un incident procedural în legătură cu faptul că avizul CES-ului pe marginea Legii bugetului nu era foarte clar și atunci, ca să nu blocăm dezbaterile la Comisiile de buget finanțe, am făcut o Notă către Birourile Permanente reunite care, bănuiesc că se regăsește în mapele dumneavoastră acum, prin care solicităm ca să se pronunțe Comisiile juridice în legătură cu validitatea acestui aviz și acest lucru să fie prezentat la începutul dezbaterilor, ca să evităm să se repete istoria de la comisii, să nu intrăm în timpul dezbaterilor pe un incident procedural care ar costa foarte mult timp. Dacă trebuie, pot să detaliez.

.............................
Domnul Viorel Ștefan:

Vă mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 2 decembrie 2021, 14:48
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro