Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2013 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 5 iunie 2013 ora 10:00

10. Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la reuniunea pe tema finanțării cinematografiei europene (Paris, 18 - 19 iunie 2013) Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Acest prim memorandum a fost trimis către Comisia de afaceri europene, doar președintele Comisiei de afaceri europene merge, așa încât domnul Silaghi, domnul Știrbu vă rog frumos, domnule Andrei Gerea să-l informați că nu are invitație și nu poate să meargă la o chestiune care, deși aparține comisiei sale, nu a fost invitat. Este o invitație pe Comisia de afaceri europene.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind oportunitatea participării la cea de-a 13-a reuniune Interparlamentară a EUFORES privind energia regenerabilă și eficiența energetică (Dublin, Irlanda, 21 - 22 iunie 2013)

2. Memorandum intern privind oportunitatea participării la cea de-a 13-a reuniune Interparlamentară a EUFORES privind energia regenerabilă și eficiența energetică (Dublin, Irlanda, 21 - 22 iunie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Același lucru este la cea de a 13-1 reuniune Interparlamentară a EUFORES privind energia regenerabilă și eficiența energetică (Dublin, Irlanda, 21-22 iunie 2013).

Sunt de acord o singură persoană, ori domnul Iancu ori domnul Istvan, nu două persoane.

Vă rog frumos să-i comunicați domnului președinte Iancu, care dintre cele două persoane decid să meargă.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind oportunitatea participării la cea de-a 18-a ediție a reuniunii internaționale Mic dejun cu rugăciune - Intenațional Berlin Gathering (Berlin, Republica Federală Germania, 6 - 8 iunie 2013) și la reuniunea internațională Mic dejun național cu rugăciune (Marea Britanie, Londra, 24 - 25 iunie 2013)

3. Memorandum intern privind oportunitatea participării la cea de-a 18-a ediție a reuniunii internaționale Mic dejun cu rugăciune -Internațional Berlin Gathering (Berlin, Republica Federală Germania, 6 -8 iunie 2013) și la reuniunea internațională Mic dejun național cu rugăciune (Marea Britanie, Londra, 24 - 25 iunie

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

La "Mic dejun cu rugăciune" se aprobă o singură deplasare într-una dintre cele două locații cu un singur om. Asta înseamnă că domnul Angel Tâlvăr trebuie să ia o decizie, care dintre cei trei colegi merg, fie în Germania, fie la Londra.

Vă reamintesc că suntem pe final, numai avem bani.

O singură persoană într-o singură deplasare. Până săptămâna viitoare trebuie să fim informați. De principiu se aprobă, o singură deplasare, o singură persoană.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la vizita Comisiei pentru economie și securitate a AP NATO în SUA (SUA, Austin și Midland, 24 - 28 iunie 2013)

4. Memorandum intern privind participarea la vizita Comisiei pentru economie și securitate a AP NATO în SUA (SUA, Austin și Midland, 124 - 28 iunie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

La fel și la vizita Comisiei pentru economie și securitate a AP NATO în SUA (SUA, Austin și Midland, 124 - 28 iunie 2013), domnul Mocioalcă sau domnul Scutaru. Domnul Mocioalcă este președintele comisiei, unul singur. Sunt de acord, suntem în NATO, dar...

Domnul președinte trebuie să hotărască. Până acum domnule Andrei nu a mers decât unul singur cât am fost în Opoziție, când suntem la guvernare plecăm toți, fiecare unde vrea. Trei comisii sunt la AP NATO, trei se duc peste tot. Au fost și la Rabat, au fost peste tot. Numai sunt bani.

Domnul Andrei Dominic Gerea:

Eu cred că la NATO este un pic mai delicat.

Domnul Andrei Dominic Gerea:

Este vorba de relațiile lor.

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

M-am interesat eu și nu este nimic delicat. I-am spus și domnului Scutaru, care îmi este prieten.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind participarea la Sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE (Istanbul, 29 iunie - 3 iulie 2013)

5. Memorandum intern privind participarea la Sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE (Istanbul, 29 iunie - 3 iulie 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

La Sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE merge doamna președinte, este sesiune anuală, un singur om, doamna președinte sau dacă doamna președinte desemnează pe domnul Dobre, domnul Dobre.

Mulțumesc foarte mult.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Memorandum intern privind plata contribuției anuale la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana pentru anul 2013

6. Memorandum intern privind plata contribuției anuale la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana pentru anul 2013)

Domnul Valeriu Ștefan Zgonea:

Plătim 10.000 de euro la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana pentru anul 2013.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Informare privind participarea la lucrările reuniunii Tătarilor Crimeeni, cu tema Comemorarea a 69 de ani de la Genocidul Tătarilor Crimeeni (16 - 19 mai 2013)

7. Informare privind participarea la lucrările reuniunii Tătarilor Crimeeni, cu tema "Comemorarea a 69 de ani de la Genocidul Tătarilor Crimeeni" (16 - 19 mai 2013)

S-a luat act.

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Raport privind participarea la seminarul Lupta împotriva traficului de ființe umane în Uniunea Europeană: promovarea cooperării judiciare și protecția victimelor (Oradea, 23 - 24 mai 2013)

8. Raport privind participarea la seminarul "Lupta împotriva traficului de ființe umane în Uniunea Europeană: promovarea cooperării judiciare și protecția victimelor" (Oradea, 23 - 24 mai 2013)

S-a luat act.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 18 decembrie 2018, 21:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro