Riccio Daniela Amal Florentina Mihai Căldăraru - Director General Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții
Tip organizație
asociație
Anul inființării
2019
Actul normativ în baza căruia funcționează
Legea nr.26/2000
Scop/Misiune
Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA este de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii aflati in dificultate,cu risc de marginalizare si excluziune sociala.
VIZIUNE: Sa construim o comunitate in care tuturor sa le fie respectate drepturile.
SCOP: Dezvoltarea unei oferte de alternative /solutii pentru promovarea drepturilor si capacitatilor persoanelor cu risc de marginalizare si excludere sociala in vederea unei vieti mai bune.
De utilitate publică ?
nr. și data HG de acordare a utilității publice
Nu
Prezentare succinta
Scopul proiectului “Nu esti singur” DGASPC ROMANIA "Exista o sansa" este de a desfasura activitati cu carater educativ si socializare destinate copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate. Se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, elevi ai școlilor generale din localitatea Buhuși, județul Bacău, ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Prin această acțiune, ne propunem să oferim informații copiilor, beneficiari ai programului, cu privire la diferite situații de risc în care se pot afla, precum: abandonul școlar, fuga de acasă, violența în școală și în familie,abuz fizic, emoțional sau sexual, discriminare, trafic de persoane, consum de substanțe etc.
Reprezentant legal
Mihai Căldăraru
Domenii de activitate ale organizației
Proiecte
-
COMISII ale Camerei Deputaților cu care organizația e interesată să colaboreze
DREPTURILE OMULUI
EGALITATEA DE ȘANSE
Afilierea internațională
NU
Număr filiale
NU
Alte date semnificative
Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS este organizatie non-profit România aflată în subordinea AEDOPS in municipiul Bucuresti, care oferă asistență și sprijin pentru copii, familie, persoane singure, persoane vârstnice, persoane aflate în nevoie, abuzate, marginalizate sau cu dizabilități.