DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 noiembrie 2020


primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
"Următorii pe lista neagră a PNL de tăiere a veniturilor sunt IT-iștii și lucrătorii din construcții"

După ce săptămâna trecută un reprezentant al Băncii Naționale a României anunța iminenta tăiere a salariilor bugetarilor, în 2021, Guvernul PNL anunță noi reduceri de venituri pentru români, după alegeri.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 noiembrie 2020


primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Ministerul Educației și Cercetării s-a achitat cu brio de organizarea în condiții bune a procesului de învățământ

În calitate de deputat și dascăl, sunt convinsă că principalul reproș adus în această perioadă ministrului Educației, școala online în pandemie, nu este acoperit de realitate.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 noiembrie 2020


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și Uniunea Europeană
privind participarea la Reuniunea online a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) 24 noiembrie 2020

În ziua de 24 noiembrie 2020, a avut loc în sistem videoconferință, cea de-a 56-a Adunare generală a APCEMN, organizată sub Președinția elenă. Din partea Camerei Deputaților, la această reuniune au participat: doamna deputat Roberta Alma Anastase, Șefa Delegației Parlamentului României la APCEMN, domnii deputați István-János Antal, Ilie Dan Barna, George Șișcu, George-Gabriel Vișan și Constantin-Cătălin Zamfira, în calitate de membri titulari ai delegației române.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 noiembrie 2020


primit de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Stop colectării de bani de la elevi, profesori sau părinți! Educația este gratuită!

Doamna Deputat prof. Cristina Iurișniți (USR) a depus o completare la Legea Educației 1/2011 prin care se interzice pretinderea, oferirea sau strângerea de sume de bani destinate fondului școlii sau fondului clasei de către elevi, conducerea școlii, personalul didactic, personalul didactic auxiliar, personalul nedidactic.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 noiembrie 2020


primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

Președintele Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, doamna Biro Rozalia-Ibolya, a avut marți, 24 noiembrie 2020, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. Dl. Manuel Larrotcha Parada, ambasadorul Spaniei la București.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult