DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 august 2017


primită de la domnul deputat Daniel Andrei Gheorghe (Grup PNL)
GUVERNUL ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

În ultima perioadă, Guvernul României a început să ia o serie de măsuri care, aplicate pe o perioadă lungă de timp, pot avea drept consecință transformarea României fie într-o țintă a imigrației în masă , fie mai curând într-un teritoriu de carantină al Uniunii Europene care să poată prelua în viitor fluxurile migratorii ilegale venite dinspre Orient spre Europa.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 august 2017


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Constantin Codreanu: "Dăm start protestelor în septembrie dacă nu este soluționată problema "minorilor non-cetățeni"!"

Duminică, 20 august 2017, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor, a participat în Parlamentul României la constituirea Alianței pentru Centenar.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 august 2017


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
Gafeurul de la Educație dă faxuri de demitere ”noaptea ca hoții”

Luni, 21 august, debutează sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, în Vrancea, dar și în restul țării. Chiar înainte de acest examen, ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, alege, folosindu-se de modelul tâlhăresc al predecesorilor săi PSD de la Guvern ca, noaptea ca hoții, să trimită faxuri cu demiterile a nu mai puțin de 13 inspectori generali din țară între care și cel de la Vrancea.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 august 2017


primită de la președintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură, domnul deputat Lucian Bode (Grup PNL)
Lucian Bode: Nimeni nu poate muta din loc „monolitul” distrugerii cu bună știință a companiei TAROM!

Domnilor guvernanți, de ce insistați să deveniți „groparii” aviației românești, protejând personaje dovedite a fi incapabile de a-și îndeplini atribuțiile și total nepregătite pentru astfel de funcții?

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 august 2017


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Centenarul ar trebui să garanteze egalitatea tuturor românilor, deci și a celor din Moldova!“

Deputatul PNL Dumitru Oprea atrage atenția asupra faptului că regiunea Moldovei este lipsită de egalitate de șanse privind dezvoltarea economică. Din cauza stării precare a infrastructurii rutiere și pe calea ferată, Centenarul României Moderne ar putea fi momentul în care regiunile istorice ale țării devin egale în toate privințele.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult