DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 octombrie 2017


primită de la domnul deputat Marilen Gabriel Pirtea (Grup PNL)
Guvernarea PSD-ALDE decide amânarea pe termen lung a plătirii drepturilor câștigate de profesori în instanțe

Principalii lideri politici ai PSD au prezentat în aceste zile proiectul de lege prin care plata drepturilor salariale câștigate în instanță de către personalul din învățământ este eșalonată pe următorii cinci ani.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 octombrie 2017


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
PNL a eliminat taxa pentru eliberarea duplicatului cărtii de identitate auto

Birocrație și timpi de așteptare reduși pentru proprietarii de autoturisme care vor să obțină un duplicat al actului de identitate al mașinii de la Registrul Auto Român!

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 octombrie 2017


primit de la domnul deputat Glad Aurel Varga (Grup PNL)
Mediul, apele și pădurile - inexistente în bilanțul celor 100 de zile ale guvernării Tudose

Parcurgând bilanțul schematic al primelor 100 de zile ale Guvernului Tudose, mi-a rămas în minte că România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în primul trimestru al anului 2017 și că s-a înregistrat o “recoltă record” la grâu, secară, rapiță și mazăre. Bucuros de asemenea vești minunate, m-am oprit apoi asupra unor domenii care mă preocupă în mod deosebit.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 octombrie 2017

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc luni, 23 octombrie, începând cu ora 12.30 (la Camera Deputaților, sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
Ana Birchall: Educația are un rol fundamental în promovarea unor valori precum toleranța, egalitatea de șanse sau respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, valori esențiale și în combaterea radicalizării și a terorismului

Președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și membru în Comisia Ad-Hoc a Adunării Parlamentare a OSCE pentru Combaterea Terorismului și în Comisia Generală a OSCE pentru afaceri politice și securitate, deputatul PSD Ana Birchall, a făcut parte, în perioada 18 - 21 octombrie a.c., din delegația AP OSCE invitată să participe la vizita organizată de Casa Consilierilor din Regatul Maroc (Camera superioară a Parlamentului marocan) și AP OSCE în capitala Rabat, cu ocazia seminarului cu tema "Propagarea extremismului violent în regiunea OSCE și strategia adecvată pentru a împiedica atragerea și recrutarea de tineri de către organizațiile teroriste: abordarea marocană".

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult