INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 17 septembrie 2022

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

O nouă ediție a Programului de Internship derulat de Camera Deputaților, destinat studenților și tinerilor absolvenți, va avea loc în perioada 17 octombrie – 16 decembrie 2022. Înscrierile se desfășoară online până pe data de 2 octombrie 2022.

Vezi detalii

Camera Deputaților a început înscrierile pentru o nouă ediție a programului de internship


În categoria Comunicat de presa 29 septembrie 2022

Studenții și absolvenții pot aplica în perioada 17 septembrie – 2 octombrie a.c., completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul Camerei Deputaților. Evaluarea candidaturilor și interviurile vor avea loc în prima jumătate a lunii octombrie, iar programul se va desfășura în perioada 17 octombrie – 16 decembrie a.c.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 29 septembrie 2022


primită de la doamna deputat Elena Stoica (Grupul parlamentar al PSD)
Ziua Mondială a Inimii, o zi a aprecierii și respectului față de cadrele medicale

Ziua Mondială a Inimii, aniversată astăzi și în România, trebuie să fie dedicată tuturor cadrelor medicale care se află în prima linie în combaterea bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 29 septembrie 2022


primit de la deputatii Oana Alexandra Cambera, Andrei Lupu si Simina Tulbure (neafiliati)
Femeilor trebuie să li se respecte drepturile și să aibă acces la servicii sigure de întrerupere de sarcină în spitalele românești!

Ieri, 28 septembrie 2022, la Palatul Parlamentului, s-a organizat, cu ocazia Zilei Internaționale a Accesului la Avort în Siguranță, de către deputații Simina Tulbure, Oana Cambera și Andrei Lupu, o masă rotundă cu tema: "Dreptul femeilor de a decide - o discuție deschisă despre dreptul la avort, garanții legale și practice în România”.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 29 septembrie 2022


primit de la domnul deputat Daniel-Sorin Gheba (Grupul parlamentar al USR)
Agricultura românească, încotro?

Săptămâna aceasta, în Comisia de agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice de la Camera Deputaților a fost dezbătut proiectul de modificare a Codului Civil cu privire la arendă.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 29 septembrie 2022


primit de la doamna deputat Diana-Anda Buzoianu (Grupul parlamentar al USR)

Am depus astăzi, la Senat, alături de alți 30 de parlamentari USR, un proiect de lege pentru transparentizarea cheltuielilor partidelor politice cu presa. Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului, precum și a Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale prevede obligații concrete pentru partidele politice, pentru presă, dar și sancțiuni aferente.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult