INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 10 octombrie 2018

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

Camera Deputaților a deschis astăzi, 10 octombrie, perioada de înscrieri pentru un nou program de internship, dedicat Președinției României la Consiliul UE. Selecția va avea loc anul acesta, iar programul se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 iulie 2019. Pe durata desfășurării internshipului, internii vor primi o indemnizație lunară de internship, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2018


privind participarea la cea de-a 52-a reuniune a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) (Kavala, 17 – 18 octombrie 2018)

Doamna deputat Roberta Alma Anastase, șefa Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și vicepreședinte al APCEMN, a participat, în perioada 17 – 18 octombrie 2018, la cea de-a 52-a reuniune a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), care a avut loc la Kavala, Grecia, în organizarea Parlamentului elen.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2018


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Câte accidente rutiere grave puteau fi stopate dacă exista autostradă în Moldova?
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Afacerilor Interne să explice cine își va asuma vina pentru pierderea de vieți omenești în urma accidentelor care au loc pe drumurile din zona Moldovei, în lipsa marcajelor rutiere corespunzătoare și a unei infrastructuri adecvate.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2018


primit de la doamna deputat Cristina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Tranziția energetică are nevoie de un fond special de finanțare

Deputatul USR, Cristina Prună, a participat, miercuri, 17 octombrie 2018, la dezbaterea “Echilibrul dintre cărbune și mediu: Ce înseamnă tranziția justă?” organizată de POLITICO Europe la Bruxelles.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2018


privind participarea la cea de-a 139-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate (Geneva, Elveția, 13 – 18 octombrie 2018)

În perioada 13-18 octombrie 2018 la Geneva au avut loc lucrările celei de-a 139-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și reuniunile asociate la care au participat din partea Camerei Deputaților doamna deputat Nicoleta-Cătălina Bozianu, membră a GRUI, domnii deputați Mihai Alexandru Voicu și Octavian Petric, membrii ai Comitetului Director al GRUI.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2018


primită de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Ministrul Finanțelor Publice să declanșeze urgent debirocratizarea și informatizarea sistemului fiscal

Deputatul Robert Sighiartău a adresat o scrisoare deschisă domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, solicitându-i să declanșeze imediat procesul de debirocratizare și informatizare a relației dintre autoritățile publice și contribuabili:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult