Discursul Președintelui Camerei Deputaților la sesiunea inaugurală a primului Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti

În categoria ANUNT18 aprilie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 aprilie 2018


primit de la domnul deputat Marilen Pirtea (Grup PNL)
Deputatul PNL Marilen Pirtea: Sunt pline ministerele de pile și rubedenii. Specialiștii în științe sociale nu au loc de ele să-și exercite profesia în slujba statului român

Deputatul PNL de Timiș, Marilen Gabriel Pirtea, se declară împotriva raționamentului prin care a fost justificată tăierea locurilor bugetate de la cele mai performante universități din România, penalizate fiind științele sociale în favoarea domeniilor tehnice. El spune că politicile se fac cu specialiști, școliți în facultățile de științe sociale, specialiști care nu-și pot face treaba pentru că nu au loc de pile și rubedenii ale politicienilor.

Vezi știrea

INVITAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 aprilie 2018


primită de la doamna deputat Gabriela Podașcă (Grup PSD)

Deputatul Gabriela Podașcă, împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției (ANPDCA) și cu reprezentanți ai Consiliul Tinerilor Instituționalizați (CTI), cu susținerea UNICEF în România, vă invită la o dezbatere privind copiii din sistemul de protecție și tinerii post-instituționalizați care va avea loc luni, 23 aprilie 2018, începând cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, corp B4, etaj PM, sala 23 – Comisia pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 aprilie 2018


primită de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
Premierul de facto s-a dat în fapt!

Asistăm siderați cum, mai nou, domnul Dragnea dă indicații prețioase guvernului său din studiourile de televiziune. Ultima faptă abuzivă este modalitatea prin care Guvernul PSDezastru a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, pentru că “din punctul de vedere” a lui Liviu Dragnea este o decizie bună.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 aprilie 2018


primit de la doamna deputat Mirela Furtună (Grup PSD)
”Primul Summit Parlamentar al Formatului București (B9) a evidențiat viziunea comună a Parlamentului, Guvernului și Președinției, în materie de securitate și apărare”
În perioada 17-19 aprilie, la Palatul Parlamentului, au avut loc lucrările Primului Summit Parlamentar al Formatului București (B9). Eveniment cu impact regional, european și transatlantic a reunit delegațiile Parlamentelor statelor membre, Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia și Ungaria și a scos în evidență angajamentul profund și interesul maxim al membrilor NATO pentru consolidarea securității și apărării flancului estic, dar și preocupările pentru identificarea celor mai bune soluții în fața multiplelor amenințări comune.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 aprilie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grup PSD)
România a fost și rămâne un susținător al parcursului european și euroatlantic al Georgiei

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit joi, 19 aprilie 2018, cu Vakhtang Makharoblishvili, adjunct al ministrului afacerilor externe responsabil pentru relații europene și integrarea europeană a Georgiei. La întâlnire a fost prezent ambasadorul Georgiei la București, E.S. Dl Nikoloz Nikolozishvili, precum și membri ai Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamnele deputat Cristina-Mădălina Prună și Adriana Diana Tușa.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult