PARLAMENTARI AI MARII UNIRI

În categoria Anunțuri 12 noiembrie 2018

Cu ocazia apropiatei împliniri a 100 de ani de la momentul 1 decembrie 1918 și în perspectiva împlinirii unui secol de activitate parlamentară în România reîntregită, într-un demers de recuperare a memoriei istorice, vom prezenta personalitățile și activitatea parlamentarilor Marii Uniri.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 decembrie 2018


primit de la domnul deputat Florin Roman (Grupul parlamentar al PNL)
Șeful CNAIR trebuie demis de urgență!

Mii de români sunt blocați pe drumurile naționale ale României și pe autostrăzi, atâtea câte sunt, din cauza incompetenței și a lipsei de responsabilitate de care dă dovadă șeful CNAIR, Narcis Neaga.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 17 decembrie 2018


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Măsuri privind reducerea migrării cercetătorilor români peste hotare
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Cercetării și Inovării clarificări privind măsurile luate de guvernarea PSD-ALDE în vederea stabilizării absolvenților de studii universitare și a reducerii migrării cercetătorilor români peste hotare.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2018


Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc vineri, 14 decembrie, începând cu ora 15.00 (la Camera Deputaților, sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2018


primită de la domnul deputat Remus Adrian Borza (deputat neafiliat)
Borza la ora bilanțului
Multe persoane mă întreabă de ce am intrat în politică. E o întrebare legitimă, deoarece s-a creat o anumită percepție despre politică și, implicit, despre politicieni. Evident, una negativă.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 14 decembrie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu Răcuci (Grupul parlamentar al PNL)
”Legea pensiilor – altă iluzie marca PSD-ALDE - este inechitabilă și neconstituțională de la cap la coadă!”

Deputatul PNL Claudiu Răcuci descifrează motivul pentru care, miercuri, coaliția PSD-ALDE a scos Legea pensiilor de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților – prevederile sunt neconstituționale și inechitățile lovesc pe cei mai mulți pensionari din sistemul de asigurări sociale:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult