DECIZIE DE CONVOCARE

În categoria Documente29 iulie 2020

DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru perioada 01 - 19 august 2020.

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 07 august 2020


primit de la domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Angel Tîlvăr, președintele Comisiei pentru afaceri europene: “Îmi doresc ca pacienții români să aibă acces permanent la medicamente de calitate și tratamente inovatoare, în aceeași măsură în care au și alți pacienți europeni”.

Deși, în luna aprilie 2020, în calitatea sa de for decizional, Camera Deputaților a stabilit plafonarea taxei clawback pentru producătorii de medicamente – 15% pentru medicamentele produse local, 20% pentru medicamentele generice și 25% pentru cele inovatoare – printr-un amendament adus Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 85/2019 privind contribuțiile pentru finanțarea unor cheltuieli în domeniul sănătății, din păcate, la capitolul acces la medicamente, românii sunt departe de standardele europene.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 07 august 2020


primită de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Orban, Cîțu și PNL nu finanțează marile proiecte de investiții ale Clujului! Marii liberali ai Clujului sunt bichoni maltezi în București!

Se pare că răfuielile interne între conducerea centrală a PNL și PNL Cluj afectează grav și finanțarea marilor proiecte de investiții ale Clujului, după ce Orban și Cîțu au tăiat de la finanțare principalele obiective de dezvoltare ale Clujului.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 07 august 2020


primită de la domnul deputat Vasile Cîtea (Grupul parlamentar al PSD)
Aroganță și dispreț

Dacă liberalii ar putea fi suspectați de simțul umorului sau de imaginație, am avea explicația acțiunilor Guvernului Orban care nu pot fi descifrate altfel decât în registrul umorului negru al aberației sau al disprețului. Legile nu contează pentru peneliști. Sunt facultative. Nu le respectă pentru că nu-i respectă nici pe cetățeni.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 06 august 2020


primită de la domnul deputat Ioan Balan (Grupul parlamentar al PNL)
Ioan Balan (PNL): Este esențial pentru România ca după alegerile locale din septembrie să avem primării și consilii județene conduse de liberali care au demonstrat deja performanță în administrația publică

Deputatul PNL, Ioan Balan, consideră că alegerile locale din luna septembrie reprezintă momentul cel mai bun din ultimii 30 de ani pentru a curăța administrația publică locală din România de PSD, partid care pentru cele mai multe comunități locale a fost sinonim cu subdezvoltarea și pierderea de oportunități:

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 06 august 2020


primită de la doamna deputat Roxana Mînzatu (Grupul parlamentar al PSD)
Guvernul liberal insistă să-și demonstreze incompetența în domeniul educației naționale!

Deputatul PSD Brașov, Roxana Mînzatu, reacționează vehement la ultima ispravă a Ministerului Educației, care nu le va da profesorilor niciuna din cele 250.000 de tablete pe care urmează să le achiziționeze, deși anterior reprezentanții ministerului au afirmat că o parte a dispozitivelor electronice vor ajunge și la dascăli.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult