COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 octombrie 2017


primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD)
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit în perioada 18-19 octombrie vizita omologilor din Knesset, o oportunitate pentru amplificarea parteneriatului româno-israelian prin dialog interparlamentar.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2017


Participarea la cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și la reuniunile asociate (Sankt Petersburg, Federația Rusă, 14-18 octombrie 2017)

Cea de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP) și reuniunile asociate au avut loc la Sankt Petersburg, în perioada 14-18 octombrie, lucrări la care au participat parlamentari din peste 150 de țări.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2017


primit de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
Glad Varga (PNL): „Poate la anul...” – sloganul preferat al Guvernului PSD-ALDE

Poate la anul...” devine cel mai folosit motto al guvernării PSD-ALDE, care nu irosește niciun moment pentru a întârzia punerea în practică a unor măsuri reale de îmbunătățire a vieții noastre”, a declarat Glad Varga, deputat PNL.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2017Clarificări privind facilitățile de transport pentru studenți

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, să precizeze clar ce categorii de studenți beneficiază de facilitățile pentru transport și în ce condiții, dată fiind interpretarea neunitară de către instituțiile de învățământ superior a OUG nr. 2/2017, precum și a dezinformărilor care au apărut în spațiul public.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 octombrie 2017

Membrii comisiilor parlamentare reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru afaceri europene, sănătate publică și pentru agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală vor avea joi, 19 octombrie, începând cu ora 11.00, o întrevedere a domnului Vytenis ANDRIUKAITIS, Comisar european pentru sănătate și siguranță alimentară (sala “Dimitrie Cantemir” - Salonul Alb, nivel P1).

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult