COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Camelia Gavrilă (Grup PSD)
Deputatul Camelia Gavrilă comentează implicațiile dezvoltării urbane - traficul aglomerat, poluare, riscuri, dar și soluții posibile pentru un urbanism inteligent

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, semnalează problema dezvoltării urbane tot mai accentuate a marilor orașe din țara noastră, care aduce noi provocări din punctul de vedere al confortului urban, al unei vieți sănătoase și din perspectiva a ceea ce numim oraș modern sau smart city.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018

Ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului va avea loc joi, 21 iunie, începând cu ora 11.30 (la Senat, sala “Avram Iancu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018


primit de la Comisia pentru politică externă

Președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, deputatul UDMR Biro Rozalia-Ibolya, începe joi, 21 iunie, o vizită de două zile la Bratislava, în Slovacia.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018


primit de la Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019

Marți, 19 iunie 2018, Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019 a organizat o reuniune de lucru la care au participat președinții și alți reprezentanți ai comisiilor parlamentare direct implicate în organizarea evenimentelor care vor avea loc în cadrul dimensiunii parlamentare pe durata semestrului de Președinție română a Consiliului Uniunii Europene, precum și Secretarii generali ai celor două Camere.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iunie 2018


primită de la domnul deputat Claudiu Răcuci (Grup PNL)
Claudiu Răcuci (PNL): Al treilea Guvern MINUS trebuie demis prin moțiunea de cenzură depusă astăzi de PNL

Deputatul PNL, Claudiu Răcuci, susține că orice parlamentar responsabil față de cei care l-au votat ar trebui să voteze pentru moțiunea de cenzură depusă miercuri, 20 iunie, de PNL, deoarece și al treilea guvern propus de Liviu Dragnea a adus numai minusuri în viața românilor:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult