ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr.3 din 24 ianuarie 2002
privind unele măsuri de ajutor pentru asigurarea condițiilor minime de subzistență a echipajelor ambarcate la bordul unor nave maritime de transport și pentru menținerea în siguranță a unor nave aflate în patrimoniul Companiei de Navigație Maritimă "Romline" - S.A. Constanța, precum și alocarea unui fond special pentru Șantierul Naval Constanța în vederea achiziționării de echipamente individuale de protecția muncii

Identificare act:
Numar/data: Ordonanță de Urgență nr.3 din 24 ianuarie 2002
Emitent: Guvern
Aprobata cu modificari prin: L. nr.304/2002 Procesul legislativ la:
- Camera Deputatilor: P.L. nr. 61/2002
Încadrare: act normativ
Cu functie: de baza
În vigoare: da
Publicare: M.Of. nr. 55/25 ian. 2002 text
Functie pasiva:
Aprobată cu modificări: L. nr.304/2002 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 3/2002 privind unele măsuri de ajutor pentru asigurarea condițiilor minime de subzistență a echipajelor ambarcate la bordul unor nave maritime de transport și pentru menținerea în siguranță a unor nave aflate în patrimoniul Companiei de Navigație Maritimă "Romline" S.A. Constanța, precum și alocarea unui fond special pentru Șantierul Naval Constanța în vederea achiziționării de echipamente individuale de protecția muncii (abrogata)
modifică art.2 și art.3


Marți, 28 iunie 2022, 19:35

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.