ORDIN nr.555/1.020/1 din 2002/2003
al ministrului agriculturii, alimentației și pădurilor, al ministrului sănătății și familiei și al președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor privind aprobarea Metodei de analiză de referință pentru detectarea laptelui de vacă și a cazeinaților din lapte de vacă în brânzeturile produse din lapte de oaie, lapte de capră sau lapte de bivoliță ori din amestecuri de lapte de oaie, capră și bivoliță

Identificare act:
Numar/data: Ordin nr.555 din 2 decembrie 2002
Emitent: Ministerul Agriculturii, Alimentației și Pădurilor
Numar/data: Ordin nr.1.020 din 17 decembrie 2002
Emitent: Ministerul Sănătății și Familiei
Numar/data: Ordin nr.1 din 16 ianuarie 2003
Emitent: Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
În vigoare: intra în vigoare la 1 ianuarie 2004
Publicare: M.Of. nr. 236/7 apr. 2003
Temei legal:
  O.U.G. nr.97/2001 privind reglementarea producției, circulației și comercializării alimentelor
art. 38 alin. (9) lit. b)
Functie activa:
Trimitere la: O.U.G. nr.97/2001 privind reglementarea producției, circulației și comercializării alimentelor


Miercuri, 18 iulie 2018, 19:35

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.