HOTĂRÂRE nr.937 din 22 august 2007
privind aprobarea vânzării, prin licitație deschisă, a unor imobile aflate în domeniul privat al statului și în administrarea Regiei Autonome "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat" și privind modificarea poziției nr. 14 din anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 793/2007 pentru trecerea unor imobile aflate în administrarea Regiei Autonome "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat" din domeniul public al statului în domeniul privat al statului, precum și pentru aprobarea vânzării, prin licitație deschisă, a unor imobile și a unor mijloace fixe, aflate în domeniul privat al statului și în administrarea Regiei Autonome "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat"

Identificare act:
Numar/data: Hotărâre nr.937 din 22 august 2007
Emitent: Guvern
Nota de fundamentare
Cu functie: de modificare
Publicare: M.Of. nr. 602/31 aug. 2007
Functie activa:
Modifică: H.G. nr.793/2007 pentru trecerea unor imobile aflate în administrarea Regiei Autonome ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” din domeniul public al statului în domeniul privat al statului, precum și pentru aprobarea vânzării, prin licitație deschisă, a unor imobile și a unor mijloace fixe, aflate în domeniul privat al statului și în administrarea Regiei Autonome ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”
- modifică anexa nr. 2
Functie pasiva:
Modificat: H.G. nr.265/2009 privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 416/2007 privind structura organizatorică și efectivele Ministerului Administrației și Internelor și pentru abrogarea unor acte normative
- modifică anexa


Luni, 15 august 2022, 00:59

Declinare de raspundere: Informațiile publicate în aceasta rubrică, precum și textele actelor normative nu au caracter oficial.