Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relatii internaționale > Bilaterale > Acțiuni la nivelul comisiilor parlamentare > 2008 Versiunea pentru printare
Acțiuni la nivelul comisiilor parlamentare din anul 2008
2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

În perioada 14-19 ianuarie 2008, la invitația Comisiei financiare și economice a  Adunării Naționale Populare Chineze,  a avut loc vizita oficială la Beijing a unei delegații a Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat Aurel Gubandru, președintele comisiei. Vizita a avut un caracter de reciprocitate, ca răspuns la vizita oficială pe care o delegație a Comisiei economice și financiare a Adunării Naționale Populare a R.P. Chineze a efectuat-o în România, în luna noiembrie 2003.

perioada:14 - 19 ianuarie 2008

Vizita domnului Dittmar Staffelt, membru al Comisiei de politică externă a Bundestag-ului german, la Comisia pentru politică externă a Camerei Deputaților.

perioada:5 februarie 2008

Vizita delegației Comisiei pentru muncă și protecție socială din Bundestag-ul german, conduse de domnul Gerald Weiss, președintele comisiei, la Comisia pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

perioada:27 februarie 2008

Vizita oficială la Tunis a delegației Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat Ștefan Glăvan, președintele comisiei, la invitația domnului Salah Tebarki, președintele Comisiei pentru afaceri politice și relații externe din cadrul Camerei Deputaților a Republicii Tunisiene. Vizita a avut un caracter de reciprocitate, ca răspuns la vizita oficială în România a delegației Comisiei pentru afaceri politice și relații externe a Camerei Deputaților tunisiene, care a avut loc în anul 2001.
perioada:3 - 7 martie 2008

Participarea unei delegații a Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat Mircea Dușa, vicepreședinte al comisiei, la Conferința Internațională pentru energie regenerabilă – WIREC 2008 (Washington, SUA).

perioada:4 - 6 martie 2008

Vizita oficială în Israel a unei delegații a Comisiei pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, conduse de doamna deputat Minodora Cliveti, președintele Comisiei, la invitația domnului Gideon Sa’ar, președintele Comisiei pentru statutul femeii din Knesset. Vizita a avut un caracter de reciprocitate, ca răspuns la vizita oficială în România a delegației Comisiei pentru statutul femeii din Knesset , care a avut loc în anul 2007.

perioada:1 - 5 aprilie 2008

Vizita în Germania a unei delegații conduse de domnul deputat Relu Fenechiu, președintele Comisiei pentru administrație publică, amenajarea teritoriului și echilibru ecologic a Camerei Deputaților,  la invitația doamnei Petra Bierwith, președintele Comisiei de mediu, conservarea naturii și securitate nucleară din Bundestag-ul german.

perioada:8 - 13 aprilie 2008

Vizita oficială la Moscova a unei delegații a Comisiei pentru politică externă, la invitația domnului K.I. Kosachev, președintele Comitetului pentru afaceri internaționale din Duma de Stat. Vizita a avut caracter de reciprocitate, ca răspuns la vizita oficială pe care o delegație a Comitetului pentru afaceri internaționale din Duma de Stat e a efectuat-o în România, în luna mai 2001.

perioada:9 - 13 aprilie 2008

Întâlnirea unei delegații a Ministerului federal al muncii și problemelor sociale din Republica Federală Germania cu membri ai Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților.

perioada:14 aprilie 2008

Vizita oficială la Praga a unei delegații parlamentare a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților, la invitația comisiei omoloage din Camera Deputaților din Republica Cehă.

perioada:21 - 24 aprilie 2008

Vizita oficială în China a delegației Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, condusă de domnul Ștefan Glăvan, președintele comisiei. Vizita a avut un caracter de reciprocitate, ca răspuns la vizita oficială în România a delegației Comisiei pentru politică externă a Adunării Naționale Populare Chineze din noiembrie 2006.

 

perioada:3 - 10 mai 2008

Vizita la Camera Deputaților a unei delegații a Comisiei pentru Securitate și Apărare din Parlamentul Republicii Irak, conduse de domnul Hadi Abdullah al-Amiri.

perioada:5 mai - 6 mai 2008

Vizita la Camera Deputaților a delegațiilor Comisiilor Permanente pentru afaceri europene și pentru agricultură, natură și calitatea alimentelor din Camera Reprezentanților a Parlamentului olandez.

perioada:6 - 7 mai 2008

Vizita la Paris a delegației Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO.

perioada:12 - 16 mai 2008

Vizita la Camera Deputaților a delegației Comisiei de finanțe din Bundestagul german.

perioada:21 mai 2008

Vizita oficială în Cehia a delegației Comisiei pentru agricultură, silvicultură  și servicii specifice din Camera Deputaților.  

perioada:18 iunie - 22 iunie 2008

Participarea domnilor deputați Mircea Ifrim, președintele Comisiei pentru sănătate și familie, și Ștefan Glăvan, președintele Comisiei pentru politică externă, la Forumul Crans Montana, în Principatul Monaco.

perioada:26 - 29 iunie 2008

Vizita oficială în Republica Arabă Siriană a unei delegații parlamentare conduse de domnul deputat Ștefan Glăvan, președintele Comisiei pentru politică externă, la invitația domnului Mahmoud Alabrash, președintele Parlamentului sirian.

perioada:4 - 11 iulie 2008

Întâlnirea delegației Comisiei pentru afaceri constituționale, juridice și europene a Parlamentului landului german Saxonia, conduse de domnul prof. dr. Günther Schneider, președintele comisiei, cu domnul deputat Sergiu Andon, președintele Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților, și cu membri ai comisiei.

perioada:30 septembrie 2008

Vizita la Camera Deputaților a doamnei Uta Windisch, președintele Comisiei pentru protecția mediului din Parlamentul landului german Saxonia.

perioada:9 octombrie 2008

Vizita oficială în Germania a delegației Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, conduse de domnul deputat dr. Atilla Kelemen, președintele comisiei.

perioada:13 - 16 octombrie 2008
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 20 ianuarie 2019, 11:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro