Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2016-prezent > Camera Deputaților > Comisii > Apărare Versiunea pentru printare
2016-prezent

Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD) a avut marți, 11 aprilie, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan

Vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Bogdan Ionel Rodeanu (Grup USR) l-a primit, marți, 13 noiembrie, pe domnul Ángel Losada, Reprezentant Special al Uniunii Europene pentru Sahel.

13 noiembrie 2018
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit miercuri, 31 octombrie, vizita ministrului apărării al Republicii Albania, doamna Olta Xhaçka.

31 octombrie 2018
Delegația Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, compusă din domnii Dorel Gheorghe Căprar, președintele Comisiei, Alexandru Ioan Andrei, secretar și deputații Vlad Bontea și Corneliu Mugurel Cozmanciuc, a efectuat, în perioada 25-26 octombrie, o vizită de cooperare parlamentară la Zagreb, la invitația omologilor din Saborul croat.

29 octombrie 2018
Membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, împreună cu un reprezentant al Comisiei pentru afaceri europene, au primit luni, 8 octombrie, vizita doamnei Francoise Dumas și a domnului Eric Straumann, parlamentari din Adunarea Națională a Franței.

09 octombrie 2018
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională compusă din Dorel Gheorghe Căprar, Bogdan Ionel Rodeanu, Georgian Pop și Daniel Popescu, a efectuat, în perioada 3-5 octombrie, o vizită de informare la Bruxelles în vederea pregătirii dimensiunii parlamentare a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

08 octombrie 2018
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au avut marți, 2 octombrie, convorbiri bilaterale cu omologii din Comisia pentru apărare și afaceri externe din Republica Kenya, condusă de domnul deputat Charles Mutavi Kilonzo.

02 octombrie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a participat joi, 27 septembrie, la cea de-a 64-a Adunare Generală Statutară ATA cu tema ”Viitorul securității transatlantice după Summitul NATO: perspectiva regiunii Mării Negre”.

27 septembrie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranța națională, domnul Dorel Gheorghe Căprar, a avut marți 19 iunie, o întâlnire cu o delegație a Companiei ROMARM, condusă de domnul Director General, Marius Ioana.

19 iunie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranța națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut joi, 14 iunie o întâlnire cu domnul Valentin Radev, ministrul de interne al Bulgariei.

14 iunie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut miercuri, 6 iunie, o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Euro Atlantic România și ai Asociației Tratatului Atlantic, for al ONG-urilor Atlantice din 38 de țări membre și partenere NATO.

06 iunie 2018
În perioada 7-10 mai a.c., Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională organizează, alături de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, Summitul pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa cu tema Securitatea cibernetică în aviația civilă.

08 mai 2018
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit miercuri, 4 aprilie, vizita cursanților care urmează formatul de perfecționare continuă desfășurat sub titlul "Probleme actuale ale securității naționale" organizat de Colegiul Național de Apărare.

04 aprilie 2018
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au participat marți, 3 aprilie, la aniversarea a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și la sărbătorirea a 50 ani de la înființarea Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare.

03 aprilie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD), a avut miercuri, 28 martie, o întâlnire cu reprezentanții Asociației Ofițerilor în Rezervă din România.

28 martie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare și ordine publică, împreună cu domnul deputat Bogdan Ionel Rodeanu, au avut marți, 27 martie, o întâlnire cu reprezentanții Companiei Lockheed Martin.

28 martie 2018
Delegația Parlamentului României, formată din deputații Oana-Consuela Florea, Marian-Gheorghe Cucșa și Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, a participat, în perioada 18-19 martie, la cea de-a doua reuniune a Grupului mixt de control parlamentar specializat al EUROPOL, care s-a desfășurat la Sofia în cadrul dimensiunii parlamentare a președinției bulgare a Consiliului Uniunii Europene.

21 martie 2018
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a organizat joi, 15 martie, evenimentul intitulat Romanian Save and Rescue Forum.

15 martie 2018
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, condusă de domnul deputat Dorel Căprar, a efectuat marți, 6 martie, o vizită de informare la Arhivele Naționale.

06 martie 2018
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a efectuat marți, 6 martie, o vizită de informare-documentare la sediul Statului Major al Forțelor Navale

06 martie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD), împreună cu membri ai Comisiei, au efectuat marți, 27 februarie, o vizită la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

27 februarie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD), a vizitat luni, 26 februarie, Regimentul 30 Gardă Mihai Viteazul.

26 februarie 2018
Miercuri, 21 februarie, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Gheorghe Căprar a participat la masa rotundă cu tema Construirea unei comunități umane cu un destin comun - viziunea chineză și cea română, eveniment organizat de Ambasada Republicii China la București, în parteneriat cu Institutul Social-Democrat Ovidiu Șincai și Fundația Eurisc.

21 februarie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar a participat luni, 20 februarie, la o întâlnire cu domnul ministru Mihai Fifor, domnul general Nicolae Ciucă, și șefii categoriilor de arme, pentru o prezentare aprofundată asupra activității desfășurate în anul 2017 și obiectivele pentru anul 2018.

20 februarie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut luni, 19 februarie, o întrevedere cu domnul Andrea Paolo Colombo, vicepreședinte al Vard, o companie a Fincantieri, specializată în proiectarea și construcția de nave civile și militare.

19 februarie 2018
O delegație a Camerei Deputaților, formată din domnul Dorel Căprar și domnul Bogdan Rodeanu, președintele, respectiv vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, doamna Rozalia Biro, președintele Comisiei pentru politică externă și domnul deputat Mihai Voicu, participă, în perioada 15-17 februarie, la Sofia, la Conferința Interparlamentară privind Politica Externă și de Securitate Comună (PESC) și Politica de Securitate și Apărare Comună (PSAC).

16 februarie 2018
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar, a participat, miercuri, 6 decembrie, la Arad la primul proiect care promovează conceptul NATO la nivel universitar în România, eveniment desfășurat sub umbrela #WeAreNATO.

07 decembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut marți, 14 noiembrie, o întrevedere cu o delegație a Parlamentului Georgiei condusă de președintele acestuia, domnul Irakli Kobakhidze.

14 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD) a participat în perioada 9-11 noiembrie, în calitate de speaker la conferința privind conceptul Poliției de Stabilitate, sub umbrela Comandamentului Aliat pentru Transformare.

13 noiembrie 2017
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, condusă de președintele acesteia, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar, a întreprins miercuri, 8 noiembrie 2017, o vizită de informare la Statul Major al Forțelor Terestre și la Unitatea de Integrare a Forțelor NATO (NATO Force Integration Unit -NFIU), o structură multinațională NATO aflată pe teritoriul României.

09 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD) a efectuat miercuri, 8 noiembrie, alături de deputații Bogdan Rodeanu, Dumitru Lupescu și Daniel Popescu, o vizită de informare – documentare la fabrica de produse militare MFA Mizil, unul dintre operatorii economici privați din industria de apărare, care a reușit printr-un management performant, muncă asiduă și seriozitate, să mențină funcționale capacitățile de producție pentru apărare, în ciuda diferitelor obstacole economice.

09 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, a avut marți, 7 noiembrie, o întâlnire de cooperare bilaterală în Bulgaria, la Ruse, cu omologii din Comisia pentru securitate internă și ordine publică din Adunarea Națională a Republicii Bulgaria, condusă de președintele Tsvetan Tsvetanov.

08 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD) a vizitat miercuri, 1 noiembrie, ămpreună cu domnii deputați Mugur Cozmanciuc și Dumitru Lupescu, fabrica de artilerie, Electromecanica Ploiești.

01 noiembrie 2017
Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit în perioada 30-31 octombrie vizita unei delegații a Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică din Parlamentul Republicii Moldova, condusă de domnul președinte Roman Boțan.

31 octombrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar, s-a întâlnit, joi, 19 octombrie, cu o delegație din Israel condusă de președintele Comisiei de politică externă și apărare din Knesset, domnul Avi Dichter.

20 octombrie 2017
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au efectuat marți, 10 octombrie, o vizită de documentare la Uzina Mecanică București.

10 octombrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar, a avut luni, 9 octombrie, o întrevedere cu omologul estonian, domnul președinte Hannes Hanso, și cu Excelența Sa domnul Ants Frosch, ambasadorul Republicii Estone la București.

09 octombrie 2017
Presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, domnul deputat Dorel Gheorghe Caprar s-a întâlnit sâmbătă, 7 octombrie, cu membri ai delegației olandeze care fac parte din Comisiile pentru apărare ale Parlamentului Regatului Țărilor de Jos, în marja Adunării Parlamentare a NATO.

07 octombrie 2017
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publica și siguranță națională au avut miercuri, 4 octombrie, o întâlnire cu domnul Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale.

04 octombrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar a primit marți, 3 octombrie vizita de curtoazie a E.S. doamna Stella Ronner-Grubacic, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România.

03 octombrie 2017
Membrii Comisiilor pentru apărare și cele pentru afaceri europene ale Parlamentului României au avut luni, 18 septembrie, o întâlnire cu Comisarul European responsabil pentru Uniunea Securității, domnul Julian King.

18 septembrie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD), a participat miercuri, 13 septembrie, cu prilejul aniversării a 169 de ani de la actul eroic al pompierilor militari, conduși de căpitanul Pavel Zăgănescu în lupta din Dealul Spirii, la ceremonia de Înmânare a Drapelelor de Luptă pentru 11 unități subordonate inspectoratului general, de către președintele României, domnul Klaus Iohannis.

13 septembrie 2017
Președintelele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, participă alături de domnul deputat Mugur Cozmanciuc, în perioada 7-9 septembrie 2017, la Tallinn, Estonia, la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă și de Securitate Comună și Politica Europeană de Securitate și Apărare.

08 septembrie 2017
Președintele împreună cu vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnii deputați Gheorghe-Dorel Căprar și Bogdan Rodeanu, au participat, în Slovacia, la evenimentele ocazionate de aniversarea a 73 de ani de la declanșarea Insurecției Naționale Slovace, în perioada 28-30 august.

01 septembrie 2017
Membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au avut luni, 21 august, o întâlnire cu reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Jandarmeriei Române.

21 august 2017
Membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au avut joi, 10 august, o întâlnire cu reprezentanti ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC)

10 august 2017
Membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au avut joi, 10 august, o întâlnire cu reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne

10 august 2017
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a desfășurat, în perioada 2-4 iulie, o vizită de lucru la Vicenza, la Centrul de Excelență NATO pentru Poliția de Stabilitate și la Forța de Jandarmerie Europeană (EUROGENDFOR), instituții în care România este reprezentată de personal al Jandarmeriei Române.

05 iulie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Caprar (Grup PSD), a avut marți, 20 iunie, o întrevedere cu Excelența Sa Ján Gábor, ambasadorul Republicii Slovace la București.

20 iunie 2017
Presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, domnul deputat Dorel Gheorghe Caprar (Grup PSD) s-a întâlnit luni, 19 iunie cu domnul colonel Cătălin Ticulescu, comandantul Unității de integrare a forțelor NATO (NFIU).

19 iunie 2017
Marți, 13 iunie, o delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a efectuat o vizită de informare la Centrul operațional de comandă și control al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

13 iunie 2017
Presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, domnul deputat Dorel Gheorghe Caprar a avut miercuri, 31 mai, o întrevedere cu domnul Joseph Cannataci, Raportor Special al ONU pentru dreptul la viața privată.

31 mai 2017
În perioada 15-17 mai, Comisia pentru apărare împreună cu omologii din Seim-ul polonez au efectuat o deplasare la Constanța și Tulcea, unde au participat la o serie de prezentări și exerciții ale structurilor Ministerul Apărării Naționale și ale Ministerului Afacerilor Interne.

18 mai 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul Dorel-Gheorghe Căprar, a avut luni, 15 mai, o întrevedere cu reprezentanții comisiei omoloage din Seim-ul Republicii Polone.

16 mai 2017
Biroul Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a avut marți, 2 mai, o întrevedere cu E.S. François Saint-Paul, ambasadorului Franței la București, și cu domnul Christophe Midan, atașat militar.

03 mai 2017
În perioada 26-28 aprilie 2017, președintele Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaților, împreună cu vicepreședintele Comisiei, domnul deputat Mihai Weber, au participat la Conferința interparlamentară privind Politica Externă și de Securitate Comună (PESC) și Politica de Securitate și Apărare Comună (PSAC), organizată în Malta, în contextul deținerii Președinției Consiliului UE de către acest stat.

27 aprilie 2017
Biroul Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a primit luni, 24 aprilie, vizita domnului Joseph J. Fitzgerald, consilier adjunct pentru probleme politice și consilier pe probleme politico-militare al Ambasadei Statelor Unite la București.

24 aprilie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD), a avut marți, 11 aprilie, o întâlnire cu reprezentanți ai companiei finlandeze Patria, furnizor de soluții tehnologice și servicii în domeniul apărării.

12 aprilie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD), a avut marți, 11 aprilie, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan.

12 aprilie 2017
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a avut miercuri, 5 aprilie, o întâlnire informală cu domnul general locotenent Dumitru Scarlat, care a predat comanda Statului Major al Forțelor Terestre, fiind numit și în funcția de șef al Reprezentanței militare a României la NATO și UE la Cartierul General NATO de la Bruxelles.

05 aprilie 2017
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au efectuat, in perioada 14-15 martie, activități în teritoriu, având pe agenda de lucru vizitarea unor obiective din domeniul de competență.

20 martie 2017
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au efectuat, în perioada 14 -15 martie 2017, o vizită de informare-documentare la obiective din județul Arad și Bihor aparținând celor două ministere din aria de competență.

20 martie 2017
Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au avut joi, 16 martie 2017, la Nădlac o întâlnire bilaterală cu membrii Comisiei pentru apărare și securitate ai Consiliului Național Slovac.

20 martie 2017
Marți, 7 martie 2017, membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au efectuat o vizită de informare documentare la sediul Serviciului de Protecție și Pază.

08 martie 2017
Marți, 28 februarie 2017, membri ai Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au participat la prezentarea Raportului privind autoevaluarea activității desfășurate de Ministerul Apărării Naționale în anul 2016.

01 martie 2017
Marți, 14 februarie 2017, membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, în exercitarea atribuțiilor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, au efectuat o vizită de lucru la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

14 februarie 2017
Marți, 14 februarie 2017, conducerile Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților și Senat au avut o întrevedere cu ministrul Apărării Naționale, domnul Gabriel-Beniamin Leș, și domnul Mircea Dușa, secretar de stat pentru politica de apărare și planificare.

14 februarie 2017
 
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 22 ianuarie 2019, 3:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro