Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2012-2016 > Camera Deputaților > Comisii > Tehnologia informației Versiunea pentru printare
2012-2016

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru Spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR)

Lucrările celei de a XVIII-a Sesiuni Plenare a Conferinței Interparlamentare Europene privind Spațiul (EISC) se vor desfășura în zilele de 3 și 4 octombrie la Palatul Parlamentului (sala „Drepturilor Omului”, nivel P).

30 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR)
Participarea la evenimentul „International Parlamentarian’s Day”
(1 iunie 2016, Berlin, Germania)

La invitația Grupului parlamentar pentru Aeronautică și Aerospațiu din Parlamentul German, domnul deputat Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, a participat la evenimentul „International Parlamentarian’s Day”, ediția a 8-a. Evenimentul a fost inclus în agenda programului expozițional ILA 2016 din domeniul aeronautic și aerospațial. ILA 2016 reprezintă principalul târg expozițional din domeniul aeronautic și aerospațial organizat în 2016 în Europa, iar Agenția Spațială Europeană (ESA) participă ca partener și expozant.

10 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR) și domnul deputat Daniel Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor (neafiliat)
Participarea la evenimentul de lansare al satelitului Sentinel-1B din programul Copernicus (20-24 aprilie 2016, Kourou, Guyana Franceză)

La invitația Agenției Sapțiale Europene (ESA), domnii deputați Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu și Daniel Vasile Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, au participat la evenimentul de lansare al satelitului Sentinel-1B din programul Copernicus, ce a avut loc la Kourou (Guyana Franceză), în perioada 20-24 aprilie 2016, în contextul deținerii președinției Conferinței Europene Interparlamentare privind Spațiul (EISC) 2016 de către Parlamentul României.

9 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, Subcomisia pentru Spațiu
Vizita reprezentanților Parlamentului român la Parlamentul Republicii Moldova (Chișinău, 24-25 martie 2016)

La invitația Parlamentului Republicii Moldova, domnii deputați Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, și Daniel Vasile Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, au efectuat o vizită oficială la Parlamentul Republicii Moldova în perioada 24-25 martie 2016, pentru a discuta despre invitația făcută Parlamentului Republicii Moldova de a participa la activitățile Conferinței Europene Interparlamentare privind Spațiul, de către reprezentanții Parlamentului român, în contextul deținerii președinției EISC pentru anul 2016.

8 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, Subcomisia pentru Spațiu
La invitația Federației Internaționale de Astronautică (IAF), domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, au participat în perioada 10-14 octombrie 2015, la Ierusalim, la cea de-a 6-a ediție a Reuniunii Internaționale a Parlamentarilor și la Deschiderea oficială a Congresului Internațional Astronautic.

Cea de-a 6-a ediție a Reuniunii Internaționale a Parlamentarilor a avut ca temă „Gestionarea Resurselor de apă sprijinită de instrumentele spațiale – Dezvoltarea politicilor, implementarea și verificarea”. Evenimentul a fost organizat în contextul Congresului Internațional Astronautic (IAC) ce a avut loc în perioada 12-16 octombrie 2015. [...]

29 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Vasile Oajdea (Grup parlamentar național democrat)
Participarea la Conferința Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC) Madrid, 21-22 septembrie 2015

La invitația domnului senator Ovidio SÁNCHEZ DIAZ, Președintele EISC 2015, domnii deputați Daniel Vasile Oajdea, Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu, au participat în perioada 21-22 septembrie 2015, la cea de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC), ce s-a desfășurat la Parlamentul spaniol.

9 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la participarea la Dialogul Europei de Sud-Est privind Guvernanța Internetului (SEEDIG) și Dialogul European privind Guvernanța Internetului (EuroDIG) 3-5 iunie 2015, Sofia, Bulgaria

Domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu au participat la prima ediție a Dialogului Europei de Sud-Est privind Guvernanța Internetului (SEEDIG) și a opta ediție a Dialogului European privind Guvernanța Internetului (EuroDIG), ce au avut loc în perioada 3-5 iunie 2015, la Sofia, Bulgaria.

5 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Subcomisia pentru Spațiu
Participarea la Seminarul celei de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC) - (23-24 martie 2015, Madrid, Spania)

Domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, Președintele Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu au participat la Seminarul celei de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul

10 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Legea pentru securitate cibernetică a intrat în linie dreaptă la Camera Deputaților

Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din Camera Deputaților a demarat ieri lucrările pentru o nouă Lege privind securitatea cibernetică a României, după ce varianta inițială a legii fost declarată neconstituțională de Curtea Constituțională prin Decizia nr.17/2015 din 21 ianuarie 2015.

11 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la Cea de-a 7-a ediție a Zilei Internaționale a Parlamentarilor
(21 mai 2014, Berlin)

În data de 21 mai, deputatul Daniel Vasile Oajdea, președintele Subcomisiei pentru Spațiu și președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor a Camerei Deputaților, a participat la „Cea de-a 7-a ediție a Zilei Internaționale a Parlamentarilor” ce a avut loc la Berlin.

4 iunie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Oajdea (Grup PP-DD)
Participarea la Conferința Copernicus intitulată „Sateliții Sentinel care servesc societății și mediului”
12-13 mai 2014, Atena, Grecia

În perioada 12-13 mai 2014, deputatul Daniel Vasile OAJDEA, președintele Subcomisiei pentru Spațiu și președintele Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor a Camerei Deputaților, a participat la Conferința Copernicus intitulată „Sateliții Sentinel care servesc societății și mediului”, care a avut loc la Atena.

29 mai 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la Conferința Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC)
Bruxelles - Belgia, 14-15 octombrie 2013

La invitația doamnei senator Dominique Tillmans, domnul deputat Daniel Vasile Oajdea, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, a participat, în perioada 14-15 octombrie, la Senatul Belgian, la cea de-a 15-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC).

[...]

15 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la Masa Rotundă la Nivel Înalt "Galileo 2.0"

La invitația domnului Vittorio Prodi, președintele Inter-grupului pentru Cer și Spațiu al Parlamentului European, domnul deputat Daniel Vasile Oajdea, președintele Subcomisiei pentru Spațiu a participat marți, 15 octombrie, la Parlamentul European, la Masa Rotundă la Nivel Înalt "Galileo 2.0" - Instrumentul de punere în aplicare a programului de navigare prin satelit Galileo.

15 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la Întâlnirea Internațională a Parlamentarilor și la Ziua Deschiderii Congresului Internațional al Astronauticii (22-24 septembrie 2013 Beijing, China)

La invitația Federației Internaționale a Astronauticii (IAF), domnul deputat Daniel Vasile Oajdea, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu a participat în perioada 22-24 septembrie 2013, la Beijing, la cea de-a 5-a ediție a Întâlnirii Internaționale a Parlamentarilor și la Ziua Deschiderii Congresului Internațional al Astronauticii.

8 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ana Birchall (Grup PSD)
Ana Birchall, secretarul Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților îi urează bun venit Croației în Uniunea Europeană

"Aderarea Croației la Uniunea Europeană este un subiect de maxim interes pentru partenerii din Uniune, este un eveniment deosebit atât pentru Croația, cât și pentru România ca stat membru cu drepturi depline al UE", declară Ana Birchall.

3 iulie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Oajdea

Propunerea legislativă privind colectarea și stocarea datelor necesare identificării clienților serviciilor de comunicații electronice furnizate prin intermediul cartelelor preplătite

8 martie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 29 ianuarie 2022, 15:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro