Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2016-prezent > Camera Deputaților > Comisii > Afaceri europene Versiunea pentru printare
2016-prezent
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut joi, 13 septembrie, o întrevedere cu domnul Phil Hogan, Comisar european pentru agricultură și dezvoltare rurală, în contextul vizitei de lucru pe care acesta o efectuează la București.

13 septembrie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul Angel Tîlvăr, a avut marți, 11 septembrie, o întrevedere cu Excelența Sa doamna Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România.

11 septembrie 2018
Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, domnul Angel Tîlvăr, a participat marți, 28 august 2018, la lucrările Reuniunii Anuale a Diplomației Române (RADR), eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, la București, în perioada 27-29 august 2018.

29 august 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a participat vineri, 13 iulie, la Panciu, județul Vrancea, la dezbaterea cu tema “Consultări Cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene”, eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, prin ministrul delegat pentru Afaceri Europene și Institutul European din România în perspectiva pregătirii Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, ce va fi deținută de țara noastră în primul semestru al anului 2019.

13 iulie 2018
Marți, 19 iunie, în a treia zi a conferinței COSAC de la Sofia, delegația Comisiei pentru afaceri europene a avut o întâlnire bilaterală cu domnul Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene.

19 iunie 2018
În perioada 17-19 iunie 2018, delegația Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, formată din domnul Angel Tîlvăr, președintele Comisiei, domnul Ștefan Mușoiu, vicepreședinte și domnul deputat Dănuț Bica, membru, participă, la Sofia, la cea de-a LIX(59)-a reuniune plenară a Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene – COSAC.

18 iunie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul Angel Tîlvăr, a avut marți, 12 iunie 2018, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu delegația Comisiei pentru afaceri europene din Consiliul Național al Republicii Austria, condusă de domnul Reinhold Lopatka, în cadrul vizitei oficiale întreprinse în această perioadă la București.

13 iunie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut marți, 5 iunie, o întrevedere cu membrii delegației Comitetului Economic și Social European (CESE).

05 iunie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul Angel Tîlvăr, a avut miercuri, 30 mai, o întrevedere cu delegația Grupului de prietenie cu România din Parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, formată din Bob Blackman, John Grogan, Drew Hendry și Carol Monaghan.

30 mai 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul deputat Angel Tîlvăr, a participat miercuri, 16 mai 2018, la conferința cu tema „Primele 1000 de zile din următorii 100 de ani. Educația timpurie, o șansă pentru competitivitatea României”, care a avut loc la Banca Națională a României.

17 mai 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (PSD), a avut marți, 15 mai, o întrevedere cu domnul Pieter Bult, reprezentantul UNICEF în România.

15 mai 2018
Coordonatorul Grupului pentru Combaterea Traficului de Persoane din Parlamentul României, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut miercuri, 25 aprilie, o întâlnire cu doamna Myria Vassiliadou, Coordonatorul European Anti-trafic.

25 aprilie 2018
Membrii Comisiei pentru afaceri europene au avut marți, 24 aprilie, o întrevedere cu delegația Comisiei Europene condusă de doamna Kerstin JORNA, Director general adjunct al Direcției Generale pentru Afaceri Economice și Financiare a Comisiei Europene.

24 aprilie 2018
Domnul deputat Angel Tîlvăr, Coordonatorul Grupului pentru Combaterea Traficului de Persoane din Parlamentul României, participă in perioada 23 - 24 aprilie, la Conferința dedicată combaterii traficului de persoane, organizată de OSCE, la Viena.

24 aprilie 2018
Membrii Comisiei pentru afaceri europene au avut luni, 23 aprilie, o întâlnire cu delegația Comisiei pentru relații internaționale și imigranți din Parlamentul muntenegrean, aflată într-o vizită de reciprocitate la București.

23 aprilie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul Angel Tîlvăr, a participat joi, 19 aprilie, la întâlnirea cu Secretarul General al Consiliului Uniunii Europene, domnul Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

19 aprilie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a participat luni, 16 aprilie, la întâlnirea cu delegația Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Republicii Letonia, aflată în vizită oficială în România.

16 aprilie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grup PSD), a avut marți, 3 aprilie, o întâlnire cu ambasadorul Republicii Elene la București, E.S. domnul Vassilis Papadopoulos.

03 aprilie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a participat miercuri, 28 martie, la dezbaterea pe tema viitorului buget al UE, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

28 martie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, și membrii Comisiei au avut marți, 27 martie, o întâlnire cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene, domnul Victor Negrescu.

27 martie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut luni, 26 martie, o întâlnire cu Excelența Sa Isabel Rauscher, ambasadorul Republicii Austria în România.

26 martie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut miercuri, 21 martie, o întâlnire cu Excelența Sa Todor Ivanov Churov, ambasadorul Republicii Bulgaria în România.

21 martie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, și membri ai Comisiei au avut marți, 6 martie, o întâlnire cu ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana Plumb, și domnul Tudor Dobrinescu, reprezentantul permanent al Camerei Deputaților pe lângă Parlamentul European.

06 martie 2018
Doamna deputat Roxana Mînzatu, membră a Comisiei pentru Afaceri Europene, a participat la Conferinței Organelor Specializate în Afaceri Comunitare și Europene (COSAC), desfășurată la Sofia, Bulgaria, în perioada 21 – 22 ianuarie 2018.

25 ianuarie 2018
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamna Rovana Plumb, a participat la cea de-a 58-a reuniune COSAC (Conferința Organelor Specializate în Afaceri Comunitare ale Parlamentelor din UE), desfășurată la Tallinn, Estonia.

28 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, doamna deputat Rovana Plumb, a participat miercuri, 22 noiembrie, la Reuniunea interparlamentară "Viitorul politicii de coeziune post 2020: oportunități, provocări și pași de urmat", desfășurată la Bruxelles, la inițiativa Comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI).

22 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamna deputat Rovana Plumb, a primit, miercuri, 1 noiembrie 2017, vizita delegației Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Consiliului Național al Republicii Slovace, condusă de domnul „uboč Blaha, în prezența E.S. Ján Gábor, ambasadorul Republicii Slovace în România.

01 noiembrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, doamna deputat Rovana Plumb, a avut, marți, 31 octombrie, o întrevedere cu doamna Mariya Gabriel, Comisar european pentru Economie și Societate Digitală.

31 octombrie 2017
Președintele Comisiei pentru afaceri europene, doamna deputat Rovana Plumb, a avut, joi, 26 octombrie, o întrevedere cu domnul Günther Oettinger, comisar european responsabil pentru Buget și Resurse Umane.

27 octombrie 2017
 
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 24 septembrie 2018, 5:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro