Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Structuri parlamentare 2016-prezent > Parlamentul României > Comisii > UNESCO Versiunea pentru printare
2016-prezent
Miercuri, 14 noiembrie, a avut loc, la Palatul Parlamentului, vernisajul expoziției– eveniment ”Scoarța românească, patrimoniu mondial UNESCO”, organizată de Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova și ROMFILATELIA.

14 noiembrie 2018
Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului continuă demersurile pentru constituirea Rezervației Biosferei Transfrontaliere trilaterale ”Delta Dunării –Prutul de Jos”, dintre România, Ucraina și Republica Moldova, sub patronaj UNESCO. Președintele comisiei, deputatul Ionel Palăr, și raportorul pe acest dosar, deputatul Lucian Simion, s-au întâlnit cu Excelența Sa Oleksandr Bankov, ambasadorul Ucrainei la București.

27 septembrie 2018
Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO a avut o întrevedere cu Excelența Sa Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova la București.

25 septembrie 2018
Președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, domnul deputat Ionel Palăr, a participat joi, 20 septembrie, la inaugurarea Centrului Internațional pentru Pregătire Avansată și Cercetare în Fizică (CIFRA) de pe Platforma Măgurele.

20 septembrie 2018
Membrii Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO au efectuat, în perioada 9-11 mai 2018, o vizită de lucru în Parcul Natural „Porțile de Fier”.

11 mai 2018
O delegație a Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO formată din domnul deputat Ionel Palăr, președinte al comisiei, domnul senator Novak Csaba-Zoltan, vicepresedinte și domnii Alexandru Pereș, senator și Eduard-Lucian Simion, deputat, membri, a participat în perioada 11 - 15 aprilie a.c. la cea de-a 204-a sesiune a Consiliului Executiv al UNESCO care s-a desfășurat la Paris (4-17 aprilie 2018).

16 aprilie 2018
Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, marchează primul an în care mărțișorul face parte din Lista Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității – UNESCO prin organizarea unei expoziții eveniment - „Mărțișorul între vechi și nou”.

28 februarie 2018
Președintele Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, domnul deputat Ionel Palăr, a susținut marți, 14 noiembrie, în plenul Camerei Deputaților, o alocuțiune referitoare la sărbătorirea Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România.

14 noiembrie 2017
 
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 23 ianuarie 2019, 9:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro