Vous êtes ici: Home > Législature 2008-2012 > Le Parlement de la Roumanie > Délégations > APOSCE > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Delegation du Parlement de la Roumanie à l'Assemblee parlementaire de l'OSCE
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a avut miercuri, 17 octombrie, o întâlnire oficială cu președintele Adunării Parlamentare a Organizației pentru Cooperare și Securitate în Europa (AP OSCE), Riccardo Migliori. Cei doi oficiali au discutat despre intensificarea cooperării și dialogului dintre Parlamentul României și Adunarea Parlamentară a OSCE, în contextul viitoarelor alegeri care vor avea loc în țara noastră.

17 octombrie 2012 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind vizita în România a Secretarul General al OSCE, ambasadorul Lamberto Zannier

În ziua de 4 septembrie a.c., Secretarul General al OSCE, ambasadorul Lamberto Zannier, va efectua o vizită la București pentru a rosti o alocuțiune în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

4 septembrie 2012 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la lucrările celei de-a 21 Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa Monaco, 5-9 iulie 2012

În perioada 5-9 iulie 2012, se vor desfășura la Monaco, sub egida Parlamentului Principatului Monaco, lucrările celei de a 21-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2012 detalii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Conferința economică de primăvară a AP OSCE (Batumi, Georgia, 12-14 mai 2012)

În perioada 12-14 mai 2012 Parlamentul Georgiei , a găzduit "Conferința economică de primăvară a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE)", care a avut loc la Batumi, Georgia.

16 mai 2012 detalii | fotografii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Conferința economică de primăvară a AP OSCE (Batumi, Georgia, 12-14 mai 2012)

În perioada 12-14 mai 2012, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și Parlamentul Georgiei organizează "Conferința economică de primăvară a AP OSCE", care va avea loc la Batumi, Georgia.

12 mai 2012 detalii | fotografii
COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Misiunile de observare a alegerilor parlamentare din Republica Serbia (Belgrad, 4-7 mai 2012)

În perioada 4-7 mai 2012, vor avea loc Misiunile de observare a alegerilor parlamentare din Republica Serbia pe linia Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și a Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

25 aprilie 2012 detalii | fotografii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) (Viena, 23-24 februarie 2012)

În perioada 23-24 februarie 2012, va avea loc, la Viena, Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

20 februarie 2012 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) (Dubrovnik, 7-10 octombrie 2011)

În perioada 7-10 octombrie 2011, va avea loc, la Dubrovnik, Reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

7 octombrie 2011 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa Belgrad, 6-10 iulie 2011

În perioada 6-10 iulie 2011, se vor desfășura la Belgrad, sub egida Parlamentului Republicii Serbia, lucrările Sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

6 iulie 2011 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Macedonia (Skopje, 5 iunie 2011)

Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE) în colaborare cu alte instituții parlamentare internaționale organizează, în perioada 3-6 iunie 2011, Misiunea internațională de observare a alegerilor parlamentare din Macedonia, la care vor participa, din partea Camerei Deputaților domnii deputați Petru MOVILĂ (PD-L) și Miron IGNAT (Grupul parlamentar al minorităților naționale), membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

6 iunie 2011
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) (Viena, 24-25 februarie 2011)

În perioada 24-25 februarie 2011, va avea loc, la Viena, Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

24 februarie 2011 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 28 noiembrie a.c. vor avea loc alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei și Adunarea Parlamentară a OSCE în colaborare cu alte instituții parlamentare internaționale organizează, în perioada 26 - 29 noiembrie a.c., Misiunea internațională pentru observarea alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova. [...]

18 noiembrie 2010 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 6 - 10 iulie a.c., are loc, la Oslo, cea de-a 19-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).
8 iulie 2010 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 6 - 10 iulie a.c., se vor desfășura la Oslo, sub egida Parlamentului Norvegiei, lucrările celei de-a 19-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

Tema centrală a reuniunii este „Statul de drept: Combaterea criminalității transnaționale și corupției”, care va fi dezbătută atât în cadrul lucrărilor sesiunii plenare, cât și în cadrul Comisiilor de specialitate. [...]

1 iulie 2010 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 18-19 februarie 2010, va avea loc, la Viena, Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

Reuniunea de iarnă este o întâlnire anuală a membrilor AP OSCE, iar principalele activități care se desfășoară în cadrul acesteia sunt reprezentate de lucrări ale Comisiei permanente și ale celor trei comisii generale ale Adunării. Cu această ocazie, parlamentarii vor audia prezentările raportorilor comisiilor generale și vor dezbate proiectele de raport pentru viitoarea sesiune anuală a AP OSCE. [...]

10 februarie 2010 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
La data de 7 februarie a.c. va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina.
3 februarie 2010 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Astăzi, 29 iunie 2009, în prima zi a lucrărilor Sesiunii anuale a AP OSCE, la inițiativa domnului Tony Lloyd, parlamentar britanic, Comisia Permanentă a AP OSCE a propus includerea unui punct de urgență pe agenda Sesiunii plenare, respectiv Proiectul de Rezoluție privind arestările din Iran, din ultimele zile. Demersul a fost susținut și de președintele în exercițiu al Delegației Parlamentului României la AP OSCE, domnul deputat Petru Movilă.
29 iunie 2009
  COMUNICAT DE PRESĂ
Direcția de relații parlamentare cu țările europene, America de Nord și organismele multilaterale ale acestora

În perioada 29 iunie - 3 iulie a.c., se vor desfășura la Vilnius, Lituania, lucrările celei de-a 18-a Sesiuni anuale ale Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE), la care vor participa, din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE, doamna deputată Rodica Nassar (PSD+PC), președinta Comisiei pentru sănătate și familie și domnii deputați Petru Movilă (PD-L) și Miron Ignat (Minorități). [...]

23 iunie 2009 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 5 aprilie a.c. vor avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. [...]

24 martie 2009 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 25 martie a.c., la Roma, se va desfășura Conferința cu tema "Rolul prezent și viitor al OSCE în cadrul arhitecturii europene de securitate", organizată de Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și de Camera Deputaților a Republicii Italiene. [...]

17 martie 2009 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

La 17 martie a.c., la Palatul Hofburg din Viena, va avea loc "Masa rotundă privind combaterea antisemitismului" găzduită de Biroul pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) și de rabinul Andrew Baker, reprezentantul personal pe probleme de combatere a antisemitismului al președintelui-în-exercițiu al OSCE. [...]

25 februarie 2009 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Direcția de relații parlamentare cu țările europene, America de Nord și organisme multilaterale ale acestora

În perioada 19-20 februarie a.c. vor avea loc la Viena lucrările "Reuniunii de iarnă" anuale a Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE). [...]

17 februarie 2009 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 25 janvier 2022, 7:56
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro