Vous êtes ici: Home > Législature 2020-présent > Le Parlement de la Roumanie > Délégations > APOSCE > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Delegation du Parlement de la Roumanie à l'Assemblee parlementaire de l'OSCE
Communique de presse - 26 novembre 2021
COMUNICAT DE PRESA

In ziua de 1 decembrie 2021, va avea loc, la Stockholm, Suedia, reuniunea Biroului Adunarii Parlamentare a OSCE (AP OSCE).
Biroul AP OSCE reprezinta structura de conducere a Adunarii si este compus din presedinte, vicepresedinti, trezorier, ofiteri ai celor trei comisii generale si presedinte emerit.

Conform uzanței, reuniunea Biroului AP OSCE are loc în ziua care precede deschiderea reuniunii Consiliului Ministerial al OSCE, care va avea loc în perioada 2-3 decembrie 2021, tot la Stockholm. Consiliile Ministeriale sunt reuniuni anuale la nivelul miniștrilor de externe, organizate de țara care deține Președinția anuală în exercițiu a OSCE, în cadrul cărora sunt fixate prioritățile acestei organizații și sunt adoptate principalele decizii. Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE – Camera Deputaților, va participa, în calitate de membru al Biroului AP OSCE, domnul deputat Costel Neculai DUNAVA (PSD), vicepreședinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru probleme politice și de securitate.

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 2 juillet 2022, 4:13
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro