Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APOSCE > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE
Comunicat de presa din 22 martie 2022
COMUNICAT DE PRESĂ ^
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În ziua de 23 martie 2022, Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE) va desfășura online reuniunea cu tema "Rolul OSCE în abordarea conflictului din Ucraina și a consecințelor acestuia".

Inițiativa organizării acestei reuniuni survine în contextul dezbaterilor recent purtate în reuniunea extraordinară a Comisiei permanente a AP OSCE desfășurată la începutul lunii martie, care a fost dedicată discutării situației curente din Ucraina.
Reuniunea va oferi, prin intermediul unei serii de prezentări tematice, o oportunitate pentru toate structurile relevante din OSCE de a prezenta gama activităților aflate în derulare și a celor planificate. Pe această bază, în cadrul dezbaterii care va urma imediat, se vor putea identifica aspecte în care parlamentarii pot cel mai bine activa.
Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE – Camera Deputaților va participa domnul deputat Marius-Andrei Miftode (USR).

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 26 iunie 2022, 8:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro