Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > ICE-DP > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Inițiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Comunicat de presa din 17 septembrie 2009
COMUNICAT DE PRESĂ ^
La data de 21 septembrie a.c., se vor desfășura la Zagreb, Croația, lucrările Comisiei generale pentru probleme economice a Inițiativei Central-Europene - Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP).

Tema propusă de organizatorii reuniunii este "Reflecție despre criza economică globală în regiunea ICE; ce pot face parlamentarii pentru a o învinge ?".
La acțiune va participa, din partea Camerei Deputaților, domnul deputat Aurel Vainer, vicepreședinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare (Grupul parlamentar al minorităților naționale), care este membru al Delegației Parlamentului României la ICE - DP și membru în Comisia generală pentru probleme economice a ICE - DP.
La această reuniune vor avea loc și alegeri pentru poziția de președinte al Comisiei, din partea Delegației Parlamentului României la ICE - DP fiind propus pentru această funcție domnul senator Vasile Pintilie.
Potrivit art. 10 din Regulamentul ICE - DP, la reuniune participă de drept membrii Comisiei generale pentru probleme culturale a ICE - DP.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 28 mai 2022, 1:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro