Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APCEMN > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre
Comunicat de presa din 04 martie 2021
COMUNICAT DE PRESĂ ^
Privind participarea la reuniunea online a Grupului de lucru pentru Regulamentul Adunării și Regulamentul personalului Secretariatului Internațional al APCEMN
1 martie 2021

În ziua de 1 martie 2021 a avut loc, în sistem videoconferință, reuniunea online a Grupului de lucru pentru Regulamentul Adunării și Regulamentul funcționarilor din cadrul Secretariatului Internațional al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

Domnul deputat Lóránt-Zoltan Sas, în calitate de Șef al Delegației Parlamentului României la APCEMN, a luat parte la dezbaterea și votul pe marginea amendamentelor transmise de delegațiile parlamentelor naționale membre ale APCEMN, cu scopul de a îmbunătăți procedura internă pentru funcționarea Adunării și a Secretariatului Internațional al APCEMN de la Istanbul. Amendamentele adoptate vor fi supuse aprobării Comisiei pentru probleme juridice și politice a APCEMN, din 7 aprilie 2021 și, ulterior, pentru adoptarea finală, vor fi reluate la reuniunea Comisei permanente a APCEMN din iunie 2021.
La reuniune au participat delegațiile naționale din Albania, Azerbaidjan, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina. Ședința a fost prezidată de domnul Mikhail Emelianov, șeful delegației ruse la APCEMN și președintele Comisiei pentru probleme juridice și politice a APCEMN.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 august 2022, 22:01
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro