Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APCEMN > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre
Comunicat de presa din 08 aprilie 2021
COMUNICAT DE PRESĂ ^
Privind reuniunea online a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN
7 aprilie 2021

Domnul deputat Florian-Claudiu NEAGA, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), a participat, în ziua de 7 aprilie 2021, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.


La reuniune au participat delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Grecia, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina. Ședința a fost prezidată de domnul Metin Gundogdu, membru al delegației Turciei la APCEMN și președintele Comisiei pentru cultură, educație și probleme sociale a APCEMN.
Cu această ocazie, parlamentarul român a luat parte la dezbaterea și votul pe marginea proiectelor de Raport și Recomandare ale Comisiei, cu tema ”Rolul parlamentelor în prevenirea traficului de ființe umane - aspecte sociale”. Dezbaterea formei finale a acestor documente se va realiza în sesiunea plenară a Adunării din iunie 2021.
Parlamentarii APCEMN au stabilit ca reuniunea de toamnă a Comisiei să aibă loc în Ucraina, în perioada 6-7 octombrie 2021, principalul subiect fiind „Obiective și provocări ale cooperării în domeniul educației după pandemie, în regiunea Mării Negre”.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 8 august 2022, 19:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro