Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Costel Neculai Dunava > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Gazdele Conferinței au fost Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și Adunarea Interparlamentară a națiunilor membre ale Comunității Statelor Independente (IPA CIS).
Din delegația Parlamentului României la AP OSCE, au făcut parte domnul Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, și domnul Costel Neculai Dunava (PSD).
În cadrul temei „Bazele economice și sociale ale cadrului internațional de securitate”, domnul deputat Victor Paul Dobre, a rostit o alocuțiune despre abordările economice împotriva terorismului în regiunea acoperită de Politica Europeană de Vecinătate, în finalul căreia a propus ca OSCE să prospecteze oportunitățile de cooperare evidențiate în această intervenție.
Programul Conferinței a cuprins o sesiune de deschidere în care au rostit alocuțiuni Președintele Consiliului Federației Ruse, doamna Valentina Matvienko, și Președintele AP OSCE, doamna Christine Muttonen, urmată de trei sesiuni plenare pe următoarele teme:
  • Cooperarea internațională în domeniul securității și a luptei împotriva terorismului;
  • Aspectele umanitare ale activității de luptă împotriva terorismului;
  • Bazele economice și sociale ale cadrului internațional de securitate.
  • Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 22 august 2018, 9:58
    Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
    E-mail: webmaster@cdep.ro