Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
nicolae.georgescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Nicolae Georgescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)
Jó napot kívánok, Klaus Iohannis! Cine-i cel mai mare ipocrit și vânzător al României?

Vă mai amintiți când Iohannis acuza PSD că face „alianță toxică” cu UDMR să vândă Ardealul? Vă mai amintiți cum vocifera el despre „birourile secrete” din Parlament? Cât de josnică era manipularea președintelui, vă mai amintiți?

Atunci, liderii PSD au explicat că proiectul UDMR ce viza ca Ținutul Secuiesc să devină o regiune autonomă era o aberație și că nu va fi adoptat niciodată cu noi la conducerea Parlamentului, însă propaganda nu mai putea fi oprită. Klaus Iohannis poza în marele patriot și luptător anti PeeeSeeeDeee. Iată, însă, că după mai puțin de un an, PNL-ul condus de Klaus Iohannis face majoritate de guvernare cu UDMR și devine vasalul acestui partid.
Relația de vasalitate se explică prin următoarele considerente:
Existența actualei coaliții depinde în mare măsură de voturile celor din UDMR. PNL și USR-PLUS, Klaus Iohannis, vor fi nevoiți să le îndeplinească toate dorințele maghiarilor pentru că fără ei vor rămâne fără majoritate parlamentară și, la prima moțiune de cenzură, și fără Guvern!
Kelemen Hunor, liderul UDMR, știe foarte bine cât de flămânzi de putere sunt Klaus Iohannis și Ludovic Orban și nu va ezita să profite de situație. Acesta i-a sfidat pe cei doi luzări, din primele zile. În plin proces de negociere pentru noul Guvern de la București, Kelemen Hunor, de ieri vicepremier, s-a deplasat la Budapesta, unde a discutat cu premierul Viktor Orban despre viitoarea participare a formațiunii maghiare în Guvernul de coaliție de la București. Ungaria se va implica, în premieră, în procesul de guvernare din România la un nivel foarte ridicat, iar PNL și USR-PLUS se vor întrece în a face concesii în numele așa-zisei dezvoltări a României.
După ce le-a pus la dispoziție Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (resursele pentru investiții), Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (resursele naturale) și Ministerul Tineretului și Sportului (resursa umană), funcția de vicepremier și alte zeci de funcții guvernamentale importante, Orban Ludovic și Iohannis Klaus, într-un lung șir de concesii făcute celor de la UDMR, au cedat până și Agenția Națională pentru Resurse Minerale (resursele strategice ale României). Noroc de revolta celor doi sau trei patrioți care au mai rămas în PNL, altfel, ANRM, agenția care deține zeci de documente secrete de stat și acordă licențe de exploatare, rămânea pe mâna lui Orban Viktor de la Budapesta cu ajutorul conducerii Partidului Antinațional Liberal și al președintelui ipocrit și vânzător, Iohannis!
Trebuie să fim vigilenți cu această guvernare. Cu asemenea trădători în fruntea țării, UDMR poate reuși, în sfârșit, să obțină tot ce își dorește!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 26 septembrie 2022, 9:19
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro